ISPOVEST MILANA POPOVIĆA Severininu poruku sam štampao na 3 papira! Zbog nje je i bila OSUĐENA za porodično NASILJE!
Printsrkrin TV Happy

Biznismen Milan Popović bio je gost u jutarnjem programu na ''Hepi'' televiziji kod voditelja Milomira Marića, a tom prilikom je otkrio nove detalje o njegovom odnosu sa pevačicom Severinom. Poznato je da je Severina prethodnih meseci imala žestoke ispade u javnosti, da je svojim ponašanjem dovela pod znak pitanja svoje snalaženje u ulozi majke, što je i sam Popović istakao. No, Severina je odlučila da prosto ne mari za budućnost njihovog sina Aleksandra, pa je imala žestoke izjave i vređala njegovog oca, odnosno uglednog biznismena Popovića.

ISPOVEST MILANA POPOVIĆA Severininu poruku sam štampao na 3 papira! Zbog nje je i bila OSUĐENA za porodično NASILJE!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Milan je u ovom gostovanju nastavio svoju tešku ispovest kada je u pitanju život sa pomenutom estradnom pevačicom Severinom.

-Prijavila me je za taj intervju, prijavila me je za nasilje u porodici, jer sam rekao da je naša veza kratko trajala. To je ono što ja pričam, kada Severina govori da sam ja zlostavljač, evo to je primer tog apsurda. Ja sam rekao da je tri meseca trajala veza.

Pritisci na veštake i pretnje?

Kako je ovaj slučaj izazvao veliku pažnju javnosti, Milanove izjave su svi pomno pratili. Bez obzira na sve Popović se nije preterano isticao u medijima i eksponirao, a prošli put je naveo da mediji hteli ili ne, utiču na iskaze i dokaze slučaja.

Jedan od primera je upravo da je na naslovnoj strani ''Nacionala'' izašao ekskluzivni dokument sa Severinom gde se zapravo dokazuje da je ona na određene načine pritiskala, da je i psihijatar koji je potpisao nalaz protiv Severine, u najnovijoj istrazi otkrio sadržaj poruka koje mu je slala. Severina je pretila i onom ko je trebao da veštači u tom slučaju...

- Pitanje je šta bi bilo da to nije izašlo na naslovnoj strani, potvrdio bih to što ste rekli da za naš slučaj, nakon svega što se desilo, ja sam odlučio da sve to što je izašlo u medijima od strane Severine i PR raskrinkam, to su takve neistine, da čovek kada sluša pomisli da li možemo da damo dete takvom čoveku. Što se tiče, ako ste pratili medije, za vreme ovog postupka, bilo je reči o tome da smo moji prijatelji i ja uticali na veštake, ali istina je upravo suprotna, Severina je pokušala da utiče na veštaka. Zašto bi se Severina viđala sa nekim, ona se viđa sa njim u parku, sa veštakom, van njegovog radnog mesta i na sudu je tvrdila da je ona imala dokaze da je ''tata vikao na dete''. Mislim, možete li da zamislite šta je bilo u toj torbi, veštak se otkazao od te torbe, on je tražio izuzeće. Ja nisam tražio da stupim u kontakt sa veštakom, što je više nego očigledno, nakon svog materijala koji je dostavljen. Više nego činjenica da je i u ovom slučaju Severina pokušala da utiče na veštaka, ako je istina što Nacional piše, koristeći najužasnije kriminalne metode, ucenjivala ga je da će objaviti dokaze o vezi sa tom nekom drugom osobom.  On je u srećnom braku, ima troje dete, ona je njemu pretila da će otkriti o njemu to.

Da li je zaštićena zato što je suprug njene prijateljice, Goran Krznanić šef kriminalnog odseka?

- To oni sami pišu, činjenica da su mediji objavljivali sve ono što im Severina servira, ti mediji me nikada nisu nazvali da prokomentarišem. Pre neki dan posle našeg intervjua, oglasio se spiker suda, koji je pričao o nepristrasnosti suda u nepristrasnom mediju, da bi ranije komentarisao nepristranost, a ranije je radio u njihovoj kancelariji. Mislim, pogledajte, ovo je primer nasilja, to što sam ja izjavio na televiziji javno da je naša veza trajala tri meseca. Gospođa koja je objavila taj intervju, majka koja godinama nije dozvoljavala detetu da se leči, a onda je dete uvalila ocu, kad je dete trabalo da se leči, bila je protiv. To su majke koje treba da budu heroine nacije, nije istina da Plenković njih brani. To je samo uticaj medija i javnosti i na političare. Na osnovu tog intervjua ministar je pokrenuo istragu, to su paušalni navodi bez činjenica, jer se boji da ta ista Severina, zbog njenog uticaja na medije može da utiče na njihovu popularnost.

Šta se dogodilo sa direktorkom škole, koju pohađa vaš sin? Ovde piše da joj je rekla ,,Zadavila bih te rukama babo, jedva čekam da te uhapse“.

- Gospođa Klinger, direktorka škole je izuzetno profesionalna žena, koja radi svoj posao, ovde bih dodao samo jednu stvar, Severina je u sukobu i sa svim učiteljicama u školi. Nijedna od učiteljica nije htela da pristane da i ove godine bude razredna starešina odeljenju u kom je Aleksandar,  zbog sukoba i iskustva koje su imale sa Severinom ranije. Direktorka je samo radila svoj posao, prijavljivala je zanemarivanje od strane majke deteta, sad ne bih išao u detalje, ali bilo je tu mnogo slučajeva. Mišljenje škole je jako bitno, to su ipak pedagozi, više od pola svog radnog vremena provode sa decom. Centar za socijalni rad je dobijao prijave, posle toga je i policija dobijala. Žena se u jednom trenutku uplašila za svoj život, ovo što je objavljivano u medijima nije ništa, bilo je oko 96 poruka, a ovde ima samo 30.

ISPOVEST MILANA POPOVIĆA Severininu poruku sam štampao na 3 papira! Zbog nje je i bila OSUĐENA za porodično NASILJE!

Printscreen

 

Kada Severina šalje poruke, da li ste vi znali za to?

- Ja redovno komuniciram sa učiteljicama, nije to primereno da mi se one žale na Severinu, ali to su učiteljice, razgovaraju sa drugim majkama, to se brzo pročuje. Znate šta, sama moja tužba koju sam pokrenuo ima za cilj za zaštiti dete, mislim da je detetu bolje sa mnom, i u mojoj porodici potpunoj i kompletnoj porodici, stabilnoj pre svega. Poenta je da se zaštiti dete, naravno da vi kada dođe do zanemarivanja deteta, da vi računate da ne možete da se dogovorite, isto tako se i direktorka škola obratila policiji, oni su odbacili to kao neosnovano.

Hrvatska štampa piše da ona preti životom, kompromitacijom, uništavanjem karijere, a omiljena pretnja joj je da može da uhapsi, jer ona preko prijateljicinog muža može da smesti u zatvor koga hoće.

-Ne mogu da komentarišem to, nisam upućen u to. Meni je pretila policijom u početku, pa sam shvatio da oona ima nekog u policiji, i da nju neko štiti, i skoro pa da ima svoju policivajku lično, koja joj pomaže oko prijava.

Kada neko pročita ove poruke, ona optužuje vas da ste vi njen donator, donator direktorke, da ste vi naređivali ili plaćali direktorki, da ona odlučuje ko sme da uzima dete, ko ne sme. Kada ovo neko posluša i pogleda, jasno je da će da kaže da će žene da ispaštaju, jer je otac moćan, platiće institucije i sve, majka neće imati pravo na dete, da li ste vi imali veze sa direktokom škole?

-To je pitanje na koje će se odgovoriti posle ovog postupka i da će istraga pokazati sve to. Ja nikoga nisam potplaćivao, to što sam donirao školi, nisam donirao direktorki, ja sam uredio sportski teren, koji koriste sva deca, ali sam uredio i mnoge druge terene, i u Vršcu, i u Beogradu, što ne bih i u školi u kojoj moj sin ide? To je bila jedina misao, kada sam rešio da doniram za terene, niko nije sebi uzeo. Uostalom, praktično je i Severina donirala, jer sam deo para za terene dao od njenih para koje mi je davala zbog pasoša. Logika Severine Kojić je bilo da sam ja donirao za terene, znači da sam ja platio grad, znali gradonačelnika i neko pročita ovo poslednje da sam potplatio gradonačelnika, ispada da sam ja nekoga potplatio.

Da li ste išli na saslušanje zbog izjave oko veze?

-Išao sam na saslušanje, na razgvoor, u centar za socijalni rad, ali čekam i poziv od policije, moram da idem tamo.

Da li verujete da će pravda izaći na videlo?

-Znate šta, pravda uvek izaće na videlo, kaže se sistem je spot, ali je dostižan. Ja verujem, mi smo pokrenuli određene pravne radne, koje bi treb alo da isprave ovu nepravdu oko mog deteta i mene. Više sam nego sam siguran da će se to dogoditi, pogotovu nakon pisanja Nacionala. To nije izjava, ta izjava je bilo kada je dete imalo 11 meseci, mi nismo imali nikakav kontakt, to je bio moj pokušaj da smirim duhove i da nastavim da redovno viđam svoje dete. Ono što je činjenica jeste da smo mi pokušavali da uspostavi naš odnos, možda i da obnovimo naš odnos. Imam nešto da interesantno ispričam, kako sam došao na ideju, posle toga sam redovno viđao dete, do toga kada je Severina pokrenula sudski postupak i kada sam bio onemogućen da viđam dete. U našem porodičnom kafiću je dolazio Kemal Monteno i mi smo se družili često i u jednom trenutku mi je rekao da mu je Severina bila kao gost na koncertu i tražial je da peva ,,Moja jedina i prva ljubav“, pa nije znao zašto tu pesmu, pored svih njenih, uglavnom je pevala i plakala, posle je pitao, meni je bilo žao, ja sam rešio da dam neki intervju, sada je surovo da sam se našalio, ali hteo sam da vidim da li mogu na taj način pošto nisam koristio medijski način, a za Severinu su mediji sve, hteo sam da joj pošaljem poruku da sam spreman da popričamo, hteo sam da joj dam ruku pomirenja i zaista je funkcionasalo, posle toga sam opet redovno viđao dete. Ja sam ponovio stihove iz pesme ,,Moja jedina i prva ljubav“, a kada sam joj rekao i javio da ću dati takav intervju, ona mi je rekla da se nada da ću ja napsiati i reći da je najbolja majka, pa sam ja dodao po njenoj želji taj mali pasus. Koliko god zvučalo surovo, to je bila ruka pomirenja!

U kakvom ste sada odnosu?

- Nema odnosa, ima kontakta, ali to je uvek mejlom i oko dogovaranje oko deteta. Imao sam ja poruke, ovakve poruke, ja sam iste takve poruke dobijao i ja i dok smo još bili u tih drugih tri meseca, recimo, sećam se da sam jednom poruku iskopirao na tri papira A4 formata. I moji drugari, sa kojima sam upoznao Severinu, i ona je njima slala poruke, ništa odvratnije nisu viđali, zato što su izlazili sa mnom, ovo nema objašnjenja. I u jednom trenutku sam je prijavio za takve poruke, bila je osuđena za porodično nasilje, ali je viši sud oslobodio u prekšrajnomm sudu, nije bila poenta u kazni, nego da prestane to da radi. Ali viši sud ju je oslobodio, jer je moj advokat propustio da napiše rečenicu da sam se osećao loše zbog te poruke. Ovaj intervjuu što je dala za Jelenu je isto podložan za prijavu za nasilje u porodice. Mi pripremamo za sve laži koje je izgovorila prekršajnu kaznu. Kao da čitate roman o drugom paru, kao da je neko drugi pisao i sastavljao je neko ko je, ako da je saslušao. Mnogo kojegčega ima, do toga kada brka perioda, kada se šta dešavalo, u jednom trenutku piše da je ona uvek bila za to da budemo zajedno roditelji, ali kada mi je sud dao da gleda svaki drugi vikend, da mi  je to bilo najteže. Odluči se, ili hoćeš da dete viđa oca ili neće! Onda je tražila da se potpuno zabrani da viđam dete. Ona je tražila da se napiše nalaz, gospođa Flander, u njenu korist. Naravno da se ljudi boje, kada preti da će sve izneti u medijima

Kako je moguće da pored svih ovih pretnji neko ne odgovara?

- Ja mislim, to što sam rekao i malopre, sistem je spor, ali je dostižan. Oni očigledno daju više, popuštaju joj više, gledaju da li će da se smiri, opet u strahu da nekone bude prozvan, to je i spomenula u intervjuima, ona je govorila da se viđala sa ljudima na funkciji. Nikoga ja ne pratim, ministru Stefanoviću sam se obratio za pomoć, hteo sam da dokažem, jer sam hteo da dokažem o prelasku deteta preko granice, jer vide da je Severina sa malim, pa kao prolazi. Ja sam dobio informaciju da je ona skoro svaki vikend, slobodno vreme, praznik, još kad je bila u braku sa gospodinom Kojićem, bili su u Srbiji, hteo sam to da dokažem, pa sam uputio molbu ministru Stefanoviću kako bih to mogao da dokažem. Kada dete prelazi granicu, mora da se legitimiše, kako bi mogao da proverim sutra. Šta ja imam od toga što nju pratim, šta ja mogu time da dobijem? Evo, ja se prvo to zapitam, ako nešto mogu da uradim, čak i da pratim dete, to je dodatna sigurnost za moje dete, čak i da pratim, ali ne pratim!

Da li vam se javila posle prethodnog gostovanja?

- Nije, to bio poziv za sud, to je obična prijava, čisto sumnjam da će ići na sud, ali ću izgubiti vreme, jer moram da idem da dajem izjave, tako ću morati i u policiju, ali ne verujem da će to biti procesuirano, ali činjenica je da koristi medije i ime, da mi na sve moguće načine zagorča život – govori Milan i dodaje:

-Ja nisam upoznat sa tim projektom, ali činjenica je da se sve ovo vreme, da je svaku priliku koju je mogla da iskoristi da kritikuje Srbiju i Srbe iskoristila, pogotovu na sudu. Ako ste pratili posle ročišta, na splitskom sudu, rekla je da je sve bilo spremno da joj se dete odvede u Srbiju, šta je loše? Dete je polu Srbin, polu Hrvat, prva presuda koju sam dobio je bilo da ne smem sina da dovodim u Srbiju, šest ili više meseci, zašto? Šta ima loše u Srbiji? Kao strah, da ću ja da otmem dete, Srbija je pravna država. Roditelj ne može da otme dete! Šta je tako loše u Srbiji, kad ona stalno nešto protiv Srbije i Srba. Jednom je pričala da se pravi šema sa Vučićem, zbog onih inkubatora, ja nikada nisam učinio nijedan postupak, čak ni insinuirao na to da hoću da otmem dete njoj i da ga prebacim u Srbiju. Ali i dalje ne vidim šta je tu loše da dete živi i u Srbiji?

Da li posle svega, da li ste spremni za tu ruku pomirenja kao roditelj?

- Znate šta, mene zanima samo naše dete, ja imam svoju ženu, moju Bojanu, sa njom imam dvoje dece, imam stabilnu porodicu, ona me podržava, jako je inteligentna. Nikada mi nije rekla da je ljubomorna, ali kada bi mi rekla da zaboravim Severinu, značilo bi da zaboravim dete, kada bih ja znao da je Severina posvećena majka, ne bih ja imao probleme, ali to su non-stop trzavice, ne smem da pričam puno detalja oko deteta, ja sam bio optimista, kada su mi stručnjaci pričali da će se smiriti ''kada nađe novu ljubav'', ali tog smirenja nema, to je sve gore i gore. Čemu ovaj intervju? Sad sam čuo da ima neke snimke iz 2011. godine, poslao sam joj mejl i pitao sam je zašto me je snimala te godine, da li je ona htela da snimi kompromitujući snimak, da bi dobila novac, nisam dobio odgovor. Nema šta da snimi, moj biznis je legalan, imam svoju firmu od 1993. godine, nemam potrebu da muljam nešto, da petljam, ona je meni ukaljala čast i ugled ovim intervjuom, ona je rekla da sam ja ispleo mrežu da sam ja hteo da joj otmem dete.

Koliko je unuštila Vaše poslove, jer Vi se bavite svetskim poslovima?

-Vidite, ja sam ranije mogao da izađem gde hoću, ali da li mi je to sve uticalo na biznis, nije hvala Bogu, ljudi koji se bave bakrom, to je vrlo uzak krug ljudi. Ja sam bio na Hilandaru jednom, pre mnogo godina, bio sam u maloj crkvici. Sedeli smo tamo, sa ocem Nikodinom, u jednom trenutku mi je poklonio amajliju, i rekao mi je ,,Što mi nisi rekao da si ti onaj Severinin?“.

Kako se Vaš sin oseća?

-Ne smem da pričam o tome, rekao sam već, on voli da igra igrice, ne izlazi na društvene mreže, ne čita novine zbog svega. Fotografija nema, jer sam pisao svim medijima i pokrenuo sam sudski postupak, da prestanu da se objavljuju njegove fotke. Ja imam otvoren sudski spot, da konačno dobijem presudu da se majci zabrani da objavljuje fotografije deteta. Ona se odaziva na to da sam i ja oobjavljivao fotke deteta, mislim ja sam bio sa njom, i bilo je pod obavezno da se kače slike. Ovo je moje pravo da u medijima kažem svoju stranu, do sada je bilo isključivo jednostrano. Ja se nadam da kako on bude odrastao, nadam se i da Severina, i ja, da mu na blagi i lep način mu dočaramo zašto smo se mi razišli.

-Želim da zamolim sve psihijatre, psihologe, da ne zaborave jednu bitnu stvar da će dete uvek hteti da bude i sa majkom i  sa detetom, i da će hteti da voli i oca, i majku i da uzmu to u obzir, da ne kažnjavaju one motivisanje roditelje, očeve pogotovu, jer još uvek se u 90% slučajeva se deca dodeljuju majki. Očevi su isto tako kompetentni, samo im dajte vremena. Kada je naš sin imao 11 meseci, Severina mi je donela sina, drži malog i rekla mi je ,,Evo ti ga, tvoj je sin brini o njemu“. Ja sam rekao da će tražiti mamu, rekla mi je da neće.

BONUS VIDEO:

ISPLIVALE FOTKE SMRSKANOG AUTOMOBILA Ana Nikolić je imala saobraćajnu nesreću, a onda ju je policija uhvatila i u ovom prekršaju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading