ISPLIVALE FOTKE SMRSKANOG AUTOMOBILA Ana Nikolić je imala saobraćajnu nesreću, a onda ju je policija uhvatila i u ovom prekršaju!
Promo

Pevačica Ana Nikolić nedavno je imala saobraćajnu nezgodu, a sada je uhvaćena na ivici novog sudara.

Naime, Ana je nastavila da vozi svoju "mečku" bez obzira što je prednja strana automobila skroz uništena. Auto još uvek nije popravila, ali to je ne ometa da svoju ćerku vozi u vrtić. Nakon  toga se posvetila svojim obavezama,  nju je ispratila ekipa emisije Paparaco Lov.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Obično se ljudi koji dožive saobraćajku primire bar neko vreme, ili makar poštuju osnovna pravila koja znaju i mala deca. Međutim, Ana nije od tih.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Naime, Ana je zamalo doživela još jedan sudar, što je poprilično razbesnelo nepoznatog muškarca koji se našao u drugom automobilu. Pevačica je ušla u žustru raspravu sa njim, a kako nije došlo do ozbiljnog oštećenja, vozač je nastavio svojim putem, ostavivši Anu da i dalje gunđa.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ana je nastavila dalje, a onda je usledio još jedan šok - pevačica se parkirala na zelenoj površini, koja, naravno, nije predviđenja za to. Ovog puta, Nikolićeva se nije izvukla, te je intervenisala i komunalna policija.

Fotografije možete pogledati u galeriji ispod.

GORI DUBAI! Ivana Nikolić se skinula u bikini i pokazala savršenu figuru, fanovi oduševljeni

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading