KRAJ, DOŠLI MU IZVRŠITELJI NA VRATA?! Darku Laziću zbog neplaćenih alimentacija zaplenjuju stvari?!
Foto: Ataimages

Popularnom pevaču Darku Laziću u porodičnu kuću u Brestaču došli su izvršitelji, zbog duga za alimentaciju koju pevač nije isplatio bivšoj supruguzi Ani Sević, tvrdi sagovornik iz Brestača za gorepomenuti portal.

Jutros, 28. oktobra, izvršitelji su došli na Darkovu adresu kako bi zaplenili stvari u vrednosti od 10.000 evra, koliko pevač duguje Ani za neplaćene alimentacije za njihovu naslednicu Lorenu.

Međutim, kako je Marina svoje stvari iznela iz Darkove kuće, što je i sama rekla, nakon što su njih dvoje raskinuli veridbu, izvršitelji u kući u Brestaču nisu zatekli ništa od nepokretne imovine koju su prethodno popisali početkom godine.

- Jutros su izvršitelji bili u Brestaču, u Darkovoj kući. Nisu zatekli njega, on je u Novom Sadu, ali u kući nije bilo ni stvari koje je trebalo da uzmu kako bi Ana naplatla svoj dug od Lazića. Marina je još početkom leta iznela nameštaj koji su za kuću kupili njeni roditelji - rekao je izvor iz Brestača za gorepomenuti portal.

Ovim povodom novinari su kontaktirali Darkovu majku Branku Lazić koja je rekla:

Dođite da vidite jesu li izvršitelji tu, nema nikog. Darko je u Novom Sadu trenutno, izvršitelji nisu dolazili. To je Marina izjavila? Ne znam šta ljudi pričaju, možda će izvršitelji doći, nemam pojma. Evo da pogledam još jednom kroz procor, evo nema niko.

Darko Lazić nije odgobvarao na pozive do poruke, do momenta objavljivanja ovog teksta.

VALENTINU LINČUJU ALBANSKI MEDIJI Srpska misica uputila javno izvinjenje i do detalja opisala šta se desilo: Sve je bila zamka!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading