OVO JE MUŽ SANJE KUŽET! Bavi se potpuno drugačijim poslom, medije uvek izbegava, a voditeljka blista uz poznatog biznismena!
Foto: Printscreen/instagram

Poznato je da voditeljka svoj privatan život vešto krije od očiju javnosti i izbegava da govori o svom izabraniku jer on nije javna ličnost.

Međutim, atraktivna voditeljka takmičenja "Zvezde Granda", Sanja Kužet, uslikana je nedavno s partnerom Nemanjom Živojinovićem dok su pristizali na jednu proslavu.

OVO JE MUŽ SANJE KUŽET! Bavi se potpuno drugačijim poslom, medije uvek izbegava, a voditeljka blista uz poznatog biznismena!

ATA Images

 

Nemanja, inače direktor marketinga jedne auto-kompanije, je dok su pristizali, pokušao da zaobiđe fotografa koji je čekao zvanice, ali mu to nije pošlo za rukom.

Iako o svojoj vezi nerado govori, jednom prilikom otkrila je da je ljubavna priča sa Nemanjom počela još u srednjoj školi.Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari ‒ izjavila je lepa voditeljka, koja ostaje dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

DAO SAM JOJ 600.000 EVRA ZA KONCERT, NIJE MI SE JAVILA! Mili konačno otvorio dušu o sukobu sa Cecom, a sa Brenom je prekinuo kontakt!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading