DAO SAM JOJ 600.000 EVRA ZA KONCERT, NIJE MI SE JAVILA! Mili konačno otvorio dušu o sukobu sa Cecom, a sa Brenom je prekinuo kontakt!
Foto: Printscreen

Aleksandar Milić Mili nikad do sada nije javno govorio o razlozima prekida dugogodišnje saradnje sa Cecom Ražnatović, kojoj je zajedno s pokojnom Marinom Tucaković napisao najveće hitove u karijeri.

Ipak, kompozitor je sada otkrio da je on Ceci platio koncert na Ušću i da je za taj nastup iskeširao čak 600.000 evra.

Narušen poslovni odnos između Cece i mene je značio i narušenu poslovnu atmosferu. Ja sam čovek koji se svojih obećanja drži do besvesti. Ja ne mogu da obećam nešto što ne mogu da ispunim. Takav sam čovek. Čim se u saradnji pojavi neka nezahvalnost i potcenjivanje, ja dalje ne mogu da nastavim s tim. Odmah sam "izleteo" iz tog projekta, nikakvu taktiku nisam imao kad su takve stvari u pitanju. Ceca i ja smo prekinuli saradnju iz meni nejasnih razloga, samo dan nakon koncerta na Ušću. Nije mi krivo zbog toga jer nije bilo do mene. Napravio sam joj hit album i platio Ušće 600.000 evra, slomio sam se oko toga - otkrio je Mili.

Foto: Alo.rs

 

Aleksandar se osvrnuo i na saradnju s Lepom Brenom, kojoj je napravio jedan uspešan album.

Godine 2008. dolazi u studio Lepa Brena, koja je za mene najbolja pevačica u istoriji naše muzike. Ja kad čujem šta sve može glasom - ona je u studiju neverovatno zahvalna. Iako ima taj spoljašnji štit i gard, ona sluša i menja se, šta god da joj kažeš, ona se daje iz sveg srca i sve snage. To je odlika velikih pevača. Uvek sam smatrao da njen vokal mora da ima mnogo bolje pesme i da mnogo bolje peva nego što to pokazuje u svojim pesmama - kaže kompozitor i dodaje da je s Brenom brzo prekinuo kontakt.

SIN ME JE TUŽIO, SAZNAO JE CELU ISTINU! Bivša ljubavnica Miroslava Ilića otkrila potpuno nove skandalozne detalje, neviđeni obrt!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading