SIN ME JE TUŽIO, SAZNAO JE CELU ISTINU! Bivša ljubavnica Miroslava Ilića otkrila potpuno nove skandalozne detalje, neviđeni obrt!
alo.rs/Masanori Jošida,

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, godinama je na sudu zbog tvrdnji da je njen sin Devin Antonović biološki naslednik pevača.

Ona je sada odlučila da pojasni više stvari koje se tiču suđenja, te pritom otkrila i da je sin tužio i nju.

- Nisam ja ta koja tužim Miroslava. Devin je odlučio da tuži i mene i Miroslava kad je saznao istinu. Na sudu sam i da se branim i da pružim sinu podršku. Nisam tu da promovišem knjigu, niti da tražim publicitet. Oni koji imaju više informacija o meni znaju da sam sve to mogla u mnogo mlađim godinama - navela je ona na Fejsbuku.

SIN ME JE TUŽIO, SAZNAO JE CELU ISTINU! Bivša ljubavnica Miroslava Ilića otkrila potpuno nove skandalozne detalje, neviđeni obrt!

Foto: Ataimages

 

- Ja sam odavno digla ruke i shvatila da se u Srbiji teško dolazi do pravde. Da ima pravde ne bi proces uzeo toliko godina da dete odraste, da pomru svedoci i da već treći sudija iznova počinje proces. Da ima pravde sud bi imao moć da naredi gospodinu Iliću da priloži DNK. Da postoji pravda, bili bi kažnjeni svi koji se pojave pred sudiju i lažno svedoče. No, moj sin i dalje veruje da će na kraju, protiv svih sila, ipak pravda pobediti i u Srbiji - dodala je ona.

- Nemojte zaboraviti da je ovaj proces počeo pre 14 godina. Tačno je da Devinu više nije potreban otac, ali mu je i dalje potrebna istina i pravda. Potrebno je da buduće generacije znaju svoje korene. Sve ovo je zahvatilo veću svrhu. Izbliza narod ima priliku da posmatra kolika je potreba za izmenu ovog zastarelog zakona, koji ugrožava majke i nedužnu decu. Zakon za obavezni DNK je aktuelan u svim modernim zemljama, a još uvek nije u Srbiji - navela je Mirjana.

TRI SPRATA, DVA ULAZA I OGROMNO DVORIŠTE! Kaća Živković renovirala kuću, kao javna ličnost mora da ima sređen dom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (15)

Loading
Zoran

26.10.2021 07:42

Kakav je ovaj Miroslav.Ja prebacim radio na drugu stanicu kad njega puste...samo.zbog ovoga.Drtina jedna stara,sram ga bilo......

Jelena

26.10.2021 11:34

@Zoran - Nucio mi se isto i ja nevolim da ga vidim ni cujem na tv

Nik

26.10.2021 08:11

E sestro bilo ti je lepo kada si bila mlada sa njim u krevetu ali si takođe trebala da razmišljaš o eventualnim posledicama .

Ruzica

26.10.2021 10:52

@Nik - Sramota za takav komentar. Ako je njoj bilo lepo i njemu je. Odgovprnost ne obostrana. Posto nas sud, kako kaze gospodja i ako je to tacno, sudi 14 godina, onda pravdu treba traziti na medjunarodnom sudu. Iskreno receno mene je sramota da kazem da se pravda treba traziti na drugoj strani jer pripadam ovoj drzavi, ali je i sramota da se spor vodi 14 godina. Kakvo je to nase pravosudje. Vlada bi morala sa time vise da se pozabavi.

jana

26.10.2021 08:26

Znate ono kad golim dupetom sedes na mravinjak i ti nadji koji te mrav ujeo,sad se setila posle cetrdeset godina da trazi oca sinu kad je procerdala sve u Americi pa se sjetila imovine Miroslavove.

jana

26.10.2021 08:26

Znate ono kad golim dupetom sedes na mravinjak i ti nadji koji te mrav ujeo,sad se setila posle cetrdeset godina da trazi oca sinu kad je procerdala sve u Americi pa se sjetila imovine Miroslavove.

Душка

26.10.2021 09:09

Драга госпођо,тебе Мирослав није силовао,ти си знала да је ожењен али ти је годила његова популарност.То што си родила себи сина је лепо али није у реду да пљујеш по земљи из које потичеш,закон је такав,код нас се поштује ,није као у твојој новој домовини све за новац и на силу!

Oro

26.10.2021 11:24

@Душка - Duška, veću glupost ne pročitah.

Rada

26.10.2021 09:19

Ljuta sam na gospodina Ilica jer pravi blamazu od sebe i cirkus na nevidjeno. Bar toliko pokazi da mozes da se suocis sa problemom. Ili jesi ili nisi. To ces znati kad uradis DNK, nista strasno. Ovako se samo brukas. Nece on uzeti nista sto si ti zaradio. Samo hoce da zna cije gene nosi.

Sanja

26.10.2021 10:26

Miroslav dobar pevac ali los covek. Umesto da prizna sina i da se njime ponosi, krije se kao i svaki " veliki svaler " ispod suknje svoje venacane supruge. I sve to samo zbog novca.

gago

26.10.2021 10:40

Najzad posle toliko godina promenila pricu.

Smorka

26.10.2021 12:47

Ovoj mirjani sumnjivi samo pevači te kićo, te mićo

Peđa

26.10.2021 14:12

Šta ima ko da svedoči? Otkud iko može da "svedoči" čije si dete rodila? Mogao je Miroslav da ti bude ljubavnik, ali to opet ne mora da znači da si njegovo dete rodila. Samo DNK, nikakva svedočenja.

pera

26.10.2021 18:30

Tako je po nasem zakonu,samo je dete moglo da podnese tuzbu za utvrdjivanje ocinstva,kakv crni obrt.Tužbu za utvrđivanje očinstva može da podnese dete, majka deteta ili muškarac koji misli da je otac.Muškarac koji smatra da je otac, može da podnese tužbu najkasnije u roku od 10 godina nakon rođenja deteta. Majka takođe ima rok do deset godina da podnese tužbu protiv muškarca koji ne priznaje očinstvo. Dete može bilo kada da podnese tužbu.