U JEKU AFERE SA POLITIČAREM! Tanjin suprug stiže sa advokatima u Srbiju da se bori za decu, pevačica kipti od besa: Narkomančina jedna!
Ataimages/Printscreen

Sinovi pevačice Tanje Savić trenutno žive sa njom u Srbiji, ali njen bivši suprug Dušan Jovačević najavljuje da će se boriti za decu.

Naime, Dušan je otkrio da čeka datum suđenja, kako bi započeo proces protiv Tanje u Srbiji.

- Dolazim u Srbiju sa svojim advokatima. Prvo se čeka da nam odobre izlazak iz Australije zbog korona virusa i datum za suđenje. Kada datum bude poznat i odobre nam izlazak iz zemlje stižem u Srbiju, a to će biti uskoro - rekao je Dušan.

U JEKU AFERE SA POLITIČAREM! Tanjin suprug stiže sa advokatima u Srbiju da se bori za decu, pevačica kipti od besa: Narkomančina jedna!

Foto: ATA Images

 

Inače, pre mesec dana pisalo se da Dušan uskoro dolazi u Beograd, gde će pred našim državnim organima pokrenuti proces za zajedničko starateljstvo nad njihova dva sina.

Pevačica je povodom cele priče dala kratak komentar za gorenavedeni list.

- Narkomančina jedna. Sad čujem od vas, može da se bori gde hoće - ističe besno Tanja.

Podsetimo, deca su početkom leta po nalogu suda iz Australije vraćeni pevačici, međutim, Dušan ne odustaje, već je pripremio materijal koji će izneti tokom spora i pokušati da pokaže da je on roditelj koji brine o deci na pravi način i da ne zaslužuje da bude odvojen od mališana.

ZGRNULA OGROMNU LOVU! Emina Jahović postaje zvezda u Turskoj, pevačica otkrila još jedan detalj koji će oduševiti Srbe!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Biljana

24.10.2021 10:38

Ovde kao da je neko pao sa Marsa, ta prica je bila aktuelna pre mnogo godina pa cak i pre Dusana... O cemu ovaj covek priča, svasta... I to je dokaz da uzme decu zeni koja ih je rodila a sporna situacija je nesto iz njegog zivota pre braka tako da batali tolike advokate, samo ce zaraditi na tebi a postici neces nista... Ostavi zenu na miru jer ces tako pomoci i svojoj deci...