ZGRNULA OGROMNU LOVU! Emina Jahović postaje zvezda u Turskoj, pevačica otkrila još jedan detalj koji će oduševiti Srbe!
Alo

Pevačica Emina Jahović koja trenutno na sudu rešava pitanje alimentacije sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom, postala je zvezda nove TV emisije koja se emituje na turskoj televiziji.

U pitanju je takmičenje u kojoj Emina ocenjuje manekenke i bira najbolje među njima.

- Emina je veoma popularna u Turskoj i zato su producenti zvali da bude u žiriju modnog takmičenja. Ona se kao klinka, pre nego što je počela da se bavi pevanjem, bavila manekenstvom, pa su producenti bili ubeđeni da će biti pun pogodak. Pregovarali su neko vreme sa njom i na kraju pristali da joj za jednu sezonu plate 300.000 evra, što je cifra na kojoj je Emina insistirala - rekao je neimenovani izvor blizak pevačici i otkrio:

ZGRNULA OGROMNU LOVU! Emina Jahović postaje zvezda u Turskoj, pevačica otkrila još jedan detalj koji će oduševiti Srbe!

Alo/Vladimir Markovic

 

- Eminin zadatak je da ocenjuje manekenke na pisti i da zajedno sa kolegama u žiriju izabere najbolju koja će odneti novčanu nagradu i potpisati ugovor s jednom modnom agencijom - kaže izvor za pomenuti list.

Isti izvor dodaje da Eminu obožavaju svi iz ekipe.

- Toliko se zbližila sa svima da je počela da ih uči srpski jezik! Dok su imali pauze u snimanjima pevala im je svoj hit Eksploziv. Pitali su je da im prevede reči na turski, a potom i da ih nauči na srpskom - dodaje izvor.

Ovim povodom se oglasila i pevačica i rekla:

- Drago mi je što sam deo takmičanja. Ocenjujemo stil devojaka, karakter, ponašanje u grupi... sve je to važno, a ne samo lepota. Zaista uživam u ovom poslu, a Turci će uskoro tečno progovoriti srpski - rekla je ona.

IZGUBIO BITKU SA OPAKOM BOLEŠĆU! Preminuo slavni glumac u 66. godini života!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading