ANABELA VIĐA LUNU I UNUKU PO KAFIĆIMA Zbog lošeg odnosa Marko ne ulazi u pevačicin stan, niti ona dolazi kod njih
Foto: Alo.rs

Otkako je postala majka, Luna Đogani gotovo da se ne odvaja od svoje naslednice Mie, pa sa njom ide svuda - u šetnje, kupovinu, ali i u kafiće, kada sebi želi da da malo oduška. Paparaco je uslikao rijaliti zvezdu u bašti jednog lokala gde je bila sa mezimicom, a društvo su im pravile Anabela Atijas i njena najmlađa naslednica Blankica.

E-stock

 

Novopečena mama je iskoristila priliku da prethodnih dana maksimalno uživa u lepom vremenu, pa je sa ćerkicom uglavnom bila van kuće. Tako je bilo i pre dva dana kada smo ih uslikali tokom šetnje parkom na Novom Beogradu, u blizini zgrade u kojoj žive sa Markom Miljkovićem, a društvo im je pravio kućni ljubimac, pas koji je jako vezan za bebu.

Nakon što je napravila krug, Luna je sa mezimicom sela u baštu jednog kafića, a ubrzo su joj se pridružile mama Anabela i najmlađa sestra Blankica. One su pozdravile Đoganijevu i izgrlile je, a potom su pomazile bebu koja je u tom momentu spavala. Luna je sve vreme pričala s Anabelom, pokazujući joj nešto na telefonu, dok je mlađa sestra radila domaći zadatak.

Printscreen/PaparazzoLov

 

Interesantno je da se majka i ćerka uglavnom sastaju same i to mahom u nekom kafiću ili kod Anabele u stanu, u Filmskom Gradu, i to sve zbog Marka. Poznato je da zet i tašta nisu u dobrim odnosima još od učešća u Zadruzi pre dve godine, ali su dolaskom Mie na svet postigli kompromis.

Anabeli je najbitnije da vidi da je Luna srećna, te ne želi više da se meša u njen emotivni život, što je rezultiralo i da su njih dve u mnogo boljem odnosu nego ranije, što se i da videti na fotografijama koje je naš paparaco uslikao.

Foto: Printscreen/instagram

 

S druge strane, ni Miljković nema ništa protiv da se njegova supruga viđa sa svojom mamom, kao i da ona viđa unuku, pa čak ih i vozi u Filmski Grad kada ih se Luna uželi. Ipak, imaju dogovor da se ne susreću, pa on ne ulazi u Anabelin stan, niti ona dolazi kod njih.

Upravo zato se Đoganijeva i Atijasova sastaju ili u nekom lokalu, ili u Anabelinom domu.

BIRALA DEČKA PO SVOJOJ MERI I NE MARI ZA KOMENTARE Ovako je Ceca odbrusila svima koji negativno komentarišu njenu i Bogdanovu vezu

 

Komentari (2)

Loading
Milijana

22.10.2021 20:34

Korektan odnos nema potrebe da bude drugacije bravo

Stefa

22.10.2021 21:37

Bez babe i dede nema sreće za dete. Mržnja jede ljude.