SEVERINA JE DVOSTRUKA LIČNOST Milan Popović smatra da pevačica koristi psihoaktivne supstance: Odbila je da se testira!
Printscreen

Ugledni preduzetnik Milan Popović godina se bori za samo jedno - a to je da sinu, Aleksandru Popović, kojeg ima sa Severinom Vučković, obezbedi bezbrižno i normalno detinjstvo. Sada je u velikoj televizijskoj ispovesti otvoreno pričao o bivšoj partnerki i otkrio da ona ima dva lica jedno za javnost, a drugo koje samo pred retkima pokazuje kada je obuzmu bes i histerija. Popović je kako ističe u više navrata pokušavao da na civilizovan način razgovara sa pevačicom kako bi našli zajedničko rešenje koje je najbolje za dobrobit njihovog deteta, ali da to nikada nije bilo moguće. Čak je, kaže, kada je primetio da se čudno ponaša posumnjao da koristi neke psihoaktivne supstance, bio spreman da joj kao čovek pomogne, ali je ona to odbila.

Rajko Ristić/Alo!

 

Naša veza je realno trajala tri meseca i to opet nismo bili sve vreme zajedno. Ona je živela u Zagrebu ja u Beogradu, viđali smo se vikendima, jednom smo otišli na Maldive. Ta tri meseca su bila prelepa, ne mogu ništa da kažem, međutim posle sam shvatio da je to bio ogroman njen napor, da je ona savršeno glumila ta tri meseca. U smislu da ona nije ta za koju se predstavljala i pokazivala. Problemi su krenuli već krajem ta tri meseca. Ja sam nedavno rekao u intervjuu da imate dve Severine, jednu ovu koju gledate, medijsku, koja je ljupka mila, draga, nasmejana, i ovu drugu koju niko ne vidi, kojoj ima pristup mali broj ljudi, petoro možda, koji vide te njene emotivne uspone i padove, od histerije i besa, kod nje je to baš ekstremno, ja je nisam upoznao mlad već kao zreo sa određenim iskustvom sa ženama, mogao sam da procenim. Ja nju ne kritikujem, ja sam nju procenio i shvatio da ona nije za mene, za mene to variranje stalno gore dole nije bilo, nisam konfliktna osoba ne svađam se, ja izbegavam konfrontacije, žene lude na to, ali ja sam takav. Jedan sveštenik koji mi je osveštao novi stan poklonio mi je knjigu o braku u kojoj piše o gunđanju žena, tačno opisuje kako treba da sediš i slušaš, ja nisam taj. 20 god sam živeo u Moskvi, ta realnost tamo je sasvim drugačija od naše, za mene je to sve bilo novo iskustvo, najlepše od svega je to što imamo zajedničko dete, oko kojeg ćemo nadam se uspeti da rešimo nešto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Moj predlog je uvek bio, Severina radi ti svoj posao, ja imam sve vreme ovog sveta, pusti sina da bude kod mene. Kada ima vremena, neka dođe i neka ga uzme, to je još uvek predlog. Ne možeš ti roditeljsko pravo da delegiraš. Majka mora da vodi dete kod lekara, ili otac! Ja sam našao dokaze da se Severina nije bavila detetom, to je sve priča za medije, da je ona brižna majka, da se ja njoj svetim. Još uvek ona priča to, još uvek priča o inatu i ljubomori. Za mene je ta emotivna veza prestala posle šest meseci. Tri meseca smo imali vezu, druga tri su protekla u nesuglasicama, ne bih da kažem u svađama. Ja bih odlazio tada kada bi dolazilo da histerija i pokušaja svađanja. Tim ogromnim prepadima raspoloženja, koja su možda povezane i sa zavišnoćšu od nečega, ne znam šta je u ovim krajevima normalnom, u brašni, bez da uvredim, psihoaktivne supstance, šta god. Više sam nego siguran, kada sam tražio da se testiramo, da bi imali više poverenje jedno u drugog, na drogu, da, odbila je, izbila je svađa. Kako ja od nje to smem da tražim, na kraju razgovarajući sa stručnjacima sam shvatio da je to glavni razlog tih njenih oscilacija, sa kojima nisam hteo da se nosim.

BIO JE VRHUNSKI DIZAJNER, A ONDA JE NESTAO Srpski kreator je promenio pol, evo kako sada izgleda!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading