BEZ DLAKE NA JEZIKU! Barbara Bobak ponovo provocira Marinu Gagić i to ispred Darka, a reakcija o Ani Sević je tek nesvakidašnja!
Foto: Printscreen/instagram

Darko Lazić i Barbara Bobak trenutno borave u Egiptu odakle su se svojim pratiocima na Instagramu javili sinoć u lajvu i ponašanjem šokirali.

Naime, Barbara i Darko su sve vreme čitali poruke, a onda se Lazićeva devojka u jednom momentu obratila pratiocima i tražila da joj slobodno postave i neka škakljiva pitanja, što su oni vrlo rado i učinili.

I dok su čitali pitanja i pozdrave, slušali muziku, naišlo je i ono najintrigantije, na koje je folkerova lepša polovina čini se, jedva čekala da odgovori.

BEZ DLAKE NA JEZIKU! Barbara Bobak ponovo provocira Marinu Gagić i to ispred Darka, a reakcija o Ani Sević je tek nesvakidašnja!

Printscreen

 

- Ana ili Marina? - glasilo je sledeće pitanje, a Barbara je rekla: "Ana, uvek Ana".

Podsetimo, Lazić i njegova verenica Marina Gagić rastali su se nakon što je u javnosti isplivala njegova afera sa Barbarom. Gagićeva je poručila da Darko ne može da viđa dete kada je sa Bobakovom, dok je nova pevačeva devojka pre toga ispričala da ju je Marinin i Darkov sin Aleksej nazvao "mama".

PEVAČICA JE POKUŠAVALA DA JOJ IZVUČE PARE! Marina Tucaković je zbog ovoga trpela jezivu torturu deset godina, isplivali svi detalji!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading