PEVAČICA JE POKUŠAVALA DA JOJ IZVUČE PARE! Marina Tucaković je zbog ovoga trpela jezivu torturu deset godina, isplivali svi detalji!
E-stock

Nakon smrti kantautorke Marine Tucaković isplivale su jezivi detalji o njenom životu, kao i o pevačici koja ju je poslednjih godina žestoko maltretirala i uznemiravala.

Naime, kako su saznali mediji, Marina je godinama pred kraj života navodno trpela torturu jedne pevačice, koja je pokušavala da kantautorki izvuče novac.

- Pošto nije imala uspeha sa novim albumom, ta pevačica je najpre pozvala Marinu i tražila joj da joj vrati sve pare – započinje izvor za "Scandal" prenose mediji i dodaje:

Printscreen

 

- Žalila se da su pesme katastrofa, da se ne vrte ni na radiju, a o nastupima nema ni govora. Za sve je krivila Marinu kao da je ona žena mogla uvek da garantuje da će sve što napiše da bude bomba. Siktala je: Dala sam ti pare unapred, na šta ovo liči?! Videćeš ti svog Boga, uništiću te - prepričava izvor.

- Marina nije znala šta da radi i kako da je se otarasi, a opet nikom nije htela ni da se požali. Uvek je saslušala tu pevačicu i obećala joj da će joj odraditi dve ili tri pesme gratis, samo da je skine s grbače. I tako je i bilo, ubrzo joj je poklonila dve pesme koje su zaista bile dobre i dobro su prošle, međutim, ta pevačica nikad nije postala zvezda. Znaju mnogi za nju, ali njena karijera nije ništa specijalno - završava izvor.

STAKLENA TERASA I PET SOBA Anastasija uhvaćena dok je obilazila radove u ogromnom dupleksu koju je pazarila sa dečkom!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading