AKO JOJ NIJE BILO DOBRO SA SUPRUGOM, TREBALO JE DA SE RAZVEDE Jovana Jeremić otkrila sve o ljubavi Tanje Savić i Draška Stanivukovića!
Printscreen

Popularna voditeljka Jovana Jeremić, u emisiji ”RED ZONE”, na Hajp televiziji, ekskluzivno otkriva sve o aktuelnoj ljubavnoj aferi, između pevačice Tanje Savić i političara Draška Stanivukovića.

Ona je u popularnoj emisiji kod Katarine Ristić istakla kako je pevačica trebala da se razvede ako joj je brak bio na ”klimavim nogama”.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Afera o Tanji Savić nikome zlo nije donela. Bili su oboje slobodni, danas se svi međusobno varaju. Ako joj nije bilo dobro sa suprugom, trebala je da se razvede - smatra Jovana Jeremić.

- Draško je bio slobodan, tako da ovde niko nije ugrožen – oštra je bila Jeremićeva i pritom dodala da ona nije otkrila dotičnog gospodina.

- Nisam ja otkrila ime političara nego su to novinari pronašli – pravdala se voditeljka.

HVATAM VEZU SA VASIONOM I PRAVIM HAOS U ŽIVOTIMA POZNATIH LIČNOSTI

Jedna od najkontraverznijih TV lica otkrila je kako ima telepatsku vezu sa malim zelenim bićima poznatim kao vanzemaljci.

- Javljaju mi se vanzemaljci svaku noć i daju mi direktive šta treba da uradim u emisiji. Ja sam posebna vrsta moćnog reptila u vidu male žene od pedeset kilograma. Pretvaram se u male zelene i hodam po krovovima grada. Hvatam vezu sa vasionom i pravim haos u životima poznatih ličnosti. Oni su mi rekli za tajnu Tanje Savić i Draška Stanivukovića.

CECA U KOŽNOM MINIĆU Na novom snimanju Zvezda Granda, folk diva zavodi u crnoj kombinaciji, a jedan detalj je svima zapao za oko

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading