KEBA IZVEO SINA Igor Kojić prvi put u javnosti od razvoda sa Severinom, a evo gde su ga odveli roditelji! Bio i patrijarh!
Printscreen

Od tada Igora niko nije video osim kada je iznosio svoje stvari iz Severininog stana, a nakon toga Kojić je samo povremeno objavljivao fotografije na svom profilu na Instagramu.

Printscreen

 

 

Igor se sada prvi put posle duže vremena pojavio u javnosti i to na premijeri filma "Božiji čovek". On je na premijeru došao s mamom Oljom i tatom Draganom Kojićem Kebom.

Opšte je poznato da su Kojići veoma religiozni, posebno Igor i da je vezan za Svetog Nektarija Eginskog, o kome film i govori, a koji je poštovan u celom pravoslavnom svetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Oni su se, čim su stigli u dvoranu, pozdravili i porazgovarali sa jednim od prisutnih sveštenih lica.

Kada se u dvorani pojavio i patrijarh Porfirije, pevač je među prvima prišao da uzme blagoslov od njega, nakon čega su se uputili ka sali, gde je premijera i održana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

On je 2020. godine, sa svojom tadašnjom suprugom Severinom, od koje se nedavno i zvanično razveo, posetio grčko ostrvo Eginu, gde se nalazi manastir posvećen ovom svetitelju, koji je oduševio tadašnji bračni par, a gde su se oni tada, navodno, molili da Seve ostane ponovo trudna.

BONUS VIDEO:

CECA SE POJAVILA ZAKOPČANA DO GRLA A kad se skinula svi su gledali samo u nju!

Komentari (0)

Loading