PROZIVAJU PEVAČICU DA JE ALJKAVA! Nada konačno otkrila zbog čega neće da se presvuče, razlog je Zlatan Ibrahimović!
EPA-EFE/PAOLO MAGNI, Alo.rs

Nada Topčagić i dalje ne može da dođe k sebi od sreće što je bila specijalna gošća na proslavi rođendana fudbalera Zlatana Ibrahimovića.

- Da su njena usplahirenost i uzbuđenje otišli u potpuno drugom pravcu, pokazuje i činjenica da se pevačica od proslave u Milanu 3. oktobra - nije presvukla.

Printscreen

 

- Naime, ona se na svim javnim mestima pojavljivala u istoj crnoj satenskoj tunici uz vrat, dok je samo menjala aksesoare - kačket, ešarpu, naočare ili komad nakita.

- Nada se sa istim stajlingom pojavila u tri emisije na Grand televiziji, kao i još dva puta na Pinku - u jutarnjem programu i u emisiji

I sama Topčagićeva je priznala da se od rođendana nije presvukla, kao da i ne planira da to učini u skorije vreme.

- To može samo Nadica, izvinite, ludilo. Još se nisam presvukla, niti planiram. To je dodirnuo Ibra i ne pada mi na pamet da se presvlačim i da se perem - šokirala je Nada svojom bizarnom izjavom kod Ognjena Amidžića.

Printscreen

 

Ipak, da se nije šalila, pokazala je u sledećim televizijskim gostovanjima, gde se pojavila u identičnom izdanju.

Nada je tom prilikom objasnila i kako je odabrala stajling, koji ne skida već dve nedelje.

- Zovem moju kumu Jasminku, kažem: "Imaš li nekog satena, sašij nešto brzo." Kačket? Ja sam bila hit. Kad su mene videli, videli su me na probi, svi su popadali - ispričala je pevačica i dodala:

- Kad su me videli, svi su rekli: "Vau" - završila je Nada.

SMUVAO JE GOGU SEKULIĆ! Napravio je haos u Velikom bratu, žene su ludele za poznatim manekenom, a danas izgleda još brutalnije! (FOTO)

 

Komentari (0)

Loading