KUPALA SE U KORITU, LEPILI NAJLON UMESTO PROZORA! Potresni detalji teškog života Tanje Savić o kojima pevačica nikada nije pričala, rođaka otkrila sve
Foto: Dejan Briza

Tanja Savić dugo se borila da svoje sinove vrati pod svoje okrilje, a svojim radom i karijerom im je obezbedila da lepo i ušuškano detinjstvo.

Međutim, kako su je otkriveno na početku Tanjine karijere, ona nije imla nimalo lako detinjstvo, bar u početku.

Strina Tanje Savić prepričava po selu Radinac, u blizni Smederava, odakle je pevačica, kako je tanja imala izuzetno teško detinjstvo u prvih nekoliko godina! Spavala je po cičoj zimi u kući bez prozora, a garderobu je pozajmljivala od familije!

Tanja je predivna devojka i sada je jako uspešna, ali se i ona i te kako namučila u detinjstvu! Njeni u početku nisu imali ni za osnovne stvari, a sa troje dece su se nekako snalazili za hranu - ispričala je Tanjina strina komšijama po selu Radinac, tužnu priču svoje rođake.

KUPALA SE U KORITU, LEPILI NAJLON UMESTO PROZORA! Potresni detalji teškog života Tanje Savić o kojima pevačica nikada nije pričala, rođaka otkrila sve

Foto: Ataimages

 

- Sećam se da su je kupali u koritu, zagrevala se voda na šporetu, pa su je nasred sobe polivali, a posle bi je umotali u peškir sve dok se ne osuši da se ne smrzne. tada su radili o kuću, pa još ni prozori nisu bili postavljeni, nego su najlonom bili izolepljeni, a Tanja, njena sestra i brat, mukice, spavali su na toj hladnoći, umelo je i da bude – 10. Ni garderobu nisu imali, nego su sakupljali od drugih rođaka, pa im davali da imaju šta da obuku. Tek kasnije je njen otac počeo da zarađuje. Zaposlio se u dobroj firmi, pa su onda bili dobrostojeći, imali su najviše para u radincu. Završili su kuću, počeli lepo da žive, imali su i neke poslove sa strane i stvarno su se sredili - ispričala je svojevremno strina komšiluku, pisao je SCANDAL!

OVO JE SUPRUGA NAŠEG POZNATOG PEVAČA Ne voli da se eksponira u medijima, izgleda brutalno, a njena gola fotka sa plaže zapalila je mreže!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading