SAŠINOJ SUZANI JE BIVŠI HTEO DA ODUZME DETE Kebina ljubavnica otkrila da je ona pomogla Popovićevoj ženi da dobije starateljstvo nad sinom!
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Suzana je mnogo puta isticala da njen bivši suprug nema nikakav kontakt s Danijelom i da njen sin Sašu Popovića smatra ocem. A sada se oglasila Ljiljana Jevremović, tekstopisac koja je na sudu dokazivala očinstvo nad ćerkom za koju je utvrdila da je dobila sa Draganom Kojiće Kebom.

Printscreen

 

 

Ljilja je obelodanila da se Suzana borila za starateljszvo nad sinom i da joj je upravo ona pomogla:

- Ja sam bila jedna od najboljih drugarica direktora Centra za socijalni rad u Smederevu, gde se Suzana borilaza starateljstvo nad sinom Danijelom. Njen bivši muž želeo je da joj uzme dete i socijalni radnici su prvo rekli da je bolje da on čuva dete jer je Suzana pevačica, ali ja sam se zauzela za nju i mnogo joj pomogla. Kada je Danijel dodeljen Suzani, drug mi je rekao da je to mojom zaslugom, ali eto, nakon toga sam od Granda doživela najveće razočaranje. Suzana ni dan-danas ne zna da sam joj pomogla. Nakon što je izdala pesmu Maramče svileno, želela je da joj ja napišem tekst, ali odbila sam je zato što se tada nije znalo za nju- rekla je Ljilja svojevremno Međutim, Ljilju je odbijanje pevača dosta koštalo u karijeri nije krila da je napravila pogrešnu procenu.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Odbila sam i Željka Joksimovića, rekla sam da neću da sarađujem sa arogantnom, nadobudnom budalom i sada se mnogo kajem zbog toga. Nisam znala da mu je to prirodno stanje, ta arogancija. I Snežana Đurišić je komplikovana i zahtevna za saradnju, njoj sam pisala pesmu Zoro sestro. Ona je najuzdržanija od svih pevača. Ona odvaja estradu od običnih ljudi, glumi nedodirljivost, stvara gard prema običnim ljudima. Opuštena je samo u društvu koje je njoj ravno i koje može da joj parira. Dragan Brajović Braja me je omrzao jer sam uvek pisala bolje pesme od njega – on napiše, pa na istu muziku ja, a moja verzija ispadne bolje. Kasnije je jedva dočekao da me proziva, pa je izjavio da protiv ovakvih kao što sam ja treba smisliti kaznu jer zloupotrebljavamo muškarce. Zabio mi je nož u leđa- zaključila je nekadašnja Kebina ljubavnica. 

BONUS VIDEO:

OŽENIO SE MLADI GLUMAC Njegova poznata sestra otkrila šta misli o mladi!

Komentari (0)

Loading