ODGOVORILA JE DA ON I JA NE MOŽEMO BITI ZAJEDNO Bivša devojka Tošeta Proeskog prošla kroz pakao sa njegovom menadžerkom!
Foto: Printscreen/instagram

Danas se obeležava tačno 14 godina od tragičnog stradanja Tošeta Proeskog, a njegova poslednja devojka, Andrijana Budimir, jednom prilikom ispričala je kroz šta je sve prolazila sa njegovom menadžerkom Ljiljanom Petrović.

Naime, Toše i Andrijana započeli su vezu 2001.godine. Ona je igrala u Crvenoj Zvezdi, a zatim u Napretku iz Kruševa. Obaveze prema profesijama nisu im ostavljale prostora za ljubav. Jedan od razloga njihovog raskida bio je taj što je Andrijana svoju sportsku karijeru nastavila u Valensiji, dok se Toše posvetio svojoj karijeri i nisu imali mnogo vremena jedno za drugo.

Na Tošetov rođendan 25. januara 2007. godine su se pomirili sa velikim ambicijama o venčanju i proširenju porodice. Živeli su zajedno u njegovoj prelepoj vili u naselju Zlokuće. Toše je bio veliki džentlmen, prelepih manira, pa se i prema izabranici ponašao kao prema svojoj princezi.

Njihovu ljubav nisu zaobišle prepreke.

Naime, njegova menadžerka Ljiljana Petrović tvrdila je da oni uopšte nisu bili u vezi.

- Nikada nisam razumela njene posesivne reakcije. Na promociji njegovog albuma uveravala ga je da sam svojim dolaskom sve upropastila. Jednom sam ga nazvala i ona se javila. Tražila sam njega, a ona je odgovorila da on i ja ne možemo biti zajedno. Rekla sam mu da ću se povući ako želi, no on se nije mogao odlučiti. Rekao mi je tada da je postala nepodnošljiva - rekla je jednom prilikom.

Odlučila je podići tužbu zbog svih Ljiljaninih tvrdnji i dobila je spor. Na sudu je uspešno dokazala da je bila u vezi s pevačem, priloživši oko 200 SMS poruka koje su razmenili.

- Ta žena je uništila moj život i ugled pa se ljudi, kad me vide na ulici, pitaju jesam li ja stvarno bila s njim ili nisam. Tužila sam je da pokažem da laže, a ne zbog novca - rekla je Andrijana koja je bila vrhunska sportistkinja.

Danas, Andrijana trenira decu i mlade, a od skoro je postala prvi trener muške reprezentacije Severne Makedonije. Ona je godinama tugovala zbog Tošetovog stradanja i nije mogla da nastavi dalje, sve dok joj sreća nije pokucala na vrata. Ona se udala za za ugostitelja iz Skoplja Johana, sa kojim ima sina Maksima, kojeg je rodila u junu 2014. godine.

- Veoma sam srećna i već sada predviđam da će Maksim biti budući rukometaš kluba "Metalurg" i budući reprezentativac naše prelepe države - izjavila je tada presrećna Andrijana za makedonske medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading