ĐANIJEVA SLAĐA DOMINIRA PARIZOM Trajkovićeva izgleda neverovatno dobro, stajling joj je za 10, a društvo joj je pravila ova pevačica!
Instagram

Slađana Trajković, supruga Radiše Trajkovića Đanija, iskoristila je priliku da otputuje u Pariz sa mužem koji se tamo zaputio zbog nastupa, međutim nisu bili jedini sa naše estrade koji su šetali ulicama francuske prestonice.

Naime, tamo su sreli Đanijevu koleginicu, Indi Aradinović, a Slađa je iskoristila priliku da sa njom obiđe pariske lokale, i napravi nekoliko selfija.

Foto: Printscreen/instagram

 

Njih dve pozirale su za selfi, a mnogi su komentarisali da obe izgledaju odlično. Kasnije im se pridružio i Đani, a pevačica i pevačeva žena su se presvukle u izazovne odevne kombinacije.

Foto: Printscreen/instagram

 

Slađa je ponela zeleno odelo koje je uparila sa ljubičastim štiklama i crnim topom, dok se Indi odlučila za crvenu varijantu.

 

 

Podsetimo, pevačica Indi ne prestaje da iznenađuje izgledom zbog gubitka kilograma, zbog čega je često na meti kritika na društvenim mrežama.Ipak, pevačica se izgleda na to ne osvrće, pa se redovno oglašava novim fotografijama i snimcima.

NAKON SKANDALA S DARKOM LAZIĆEM OGLASILA SE BARBARA Pevačica do detalja objasnila šta se desilo to veče!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Perikle

16.10.2021 09:38

Au kakve su,neka ih vala neka dominiraju kome su po ukusu! Ja takve ni štapom ne bih dotakao!

Nebojsa

16.10.2021 09:44

Stvarno DJanijeva keva izgleda top.