NAKON SKANDALA S DARKOM LAZIĆEM OGLASILA SE BARBARA Pevačica do detalja objasnila šta se desilo to veče!
Foto: Printscreen/instagram

Nakon što je u javnosti odjeknula vest da je na proslavi 18. rođendana ćerke Srećka Krečara došlo do okršaja između pevača Darka Lazića i njegovog kolege Uroša Živkovića, te da je nakon toga Barbara Bobak završila u bolnici, oglasila se i ona.

Nakon što su u javnosti isplivale fotografije na kojima se vidi da je devojka Darka Lazića u bolničkom krevetu sa kragnom oko vrata, a da pevač sedi pored nje i spekulacija da je to noć kada je na proslavi 18. rođendana ćerke Srećka Krečara navodno došlo do tuče između Darka i Uroša Živkovića, jer se Živković prema navodima otvoreno pred Lazićem nabacivao Barbari, oglasila se i ona za gorepomenuti portal i oštro demantovala ove spekulacije.

- Slike su od jula meseca. Darko na njima ima kosu kao što vidite, a na proslavi je bio ćelav. Šta se desilo nije bitno, ja sam dobro, kragnu su mi stavili preventivno, da mi urade CT, isto veče sam izašla iz bolnice. Verovatno je neko od osoblja fotografisao, što je prebolesno i neetički. Odakle im slike ne znam, jer niko sem dve babe i osoblja nije bio u Urgentnom tada i sram ih bilo što slikaju ljude po bolničkim krevetima - rekla je Barbara i dodala:

- I što se tiče Uroša Živkovića nije bilo nikakvo muvanje, kakvo crno muvanje, nije bilo ni svađanja.

Barbara nije želela da otkriva detalje nesreće koja ju je zadesila, ali je navela da je sama kriva, a što se rođendana tiče da je prošao bez ikakvih incidenata.

- Niko me nije napao, nebitno šta je bilo, sama sam kriva za to što mi je bilo jer sam smotana. Darko nije nasrnuo ni na koga. Baš smo se lepo proveli na punoletstvu, popili, pojeli i otišli kućama - izričita je bila Barbara.

SEVAJU GRUDI I ZATEGNUTE NOGE Golišava Vesna Đogani provocira pratioce

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading