KUPIO SAM STAN OD 100 KVADRATA ZA KEŠ Influenser se javno pohvalio!
Foto: Printscreen/instagram

Kupovina nekretnine za većinu ljudi predstavlja najveću finansijsku odluku, a prosek godina u kojim čovek koji kupuje istu, prema nekim istraživanjima, je 33. Međutim, bivša rijaliti zvezda koja se proslavila zahvaljujući RTL-ovom šou ''Tri, dva, jedan - kuvaj'', samouvereni Tin Mlivić je izuzetak koji ne potvrđuje pravilo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIN MLIVIĆ (@tin.mlivic)

Iako ima samo 23 godine, mladi influencer pre dvije godine preselio se u Hamburg i započeo novi život. Zaposlio se u jednoj bolnici, nemački jezik savladao u samo tri meseca, a svaki slobodni trenutak koristi za uživanje u skupocenim restoranima i popularnim noćnim klubovima. 

Ovoga puta, pak, ambiciozni Tin zaista ima razloga za slavlje s obzirom na to da je danas kupio svoju prvu nekretninu. I to ni manje ni više nego, kaže nam Mlivić, stan od vrtoglavih 100 kvadratnih metara u centru Hamburga. 

- Veoma sam sretan s obzirom na to da sam sa samo 23 godine ostvario svoj san. Kupio sam prvu nekretninu i zaista je to veoma lep osećaj. Stan ima 100 kvadrata i veliku terasu. Nalazi se u jako dobrom delu Hamburga. Naravno, cena nekretnina u Nemačkoj su neuporedivo veće nego u Hrvatskoj, ali je i standard drugačiji- rekao je ponosni Tin koji nestrpljivo čeka trenutak kada će krenuti s uređenjem svog luksuznog stana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIN MLIVIĆ (@tin.mlivic)

- Kada je riječ o uređenju stana, još uvek razmišljam i dvoumim se između dva stila. Ponekad želim svoj dom da uredim u stilu Louisa XVI, a onda me prebaci pa se odlučim za potpuno modernu varijantu. Teška odluka. Ono što je sigurno je to da ću imati veliki orman - celu jednu sobu posvetiću odeći, obući i stvarima koje su meni bitne. Naravno, lepo složene. Sada se bacam na renoviranje stana, ali to su sve slatke muke- rekao je Tin za kraj. 

Na pitanje kako je platio luksuznu nekretninu u centru Hamburga, a bivši rijaliti učesnik bez dlake na jeziku je odgovara:

- U kešu sam kupio stan, Vredno radim, napredujem i obrazujem se, a trud i rad se uvijek isplate. 

BONUS VIDEO:

DOLAZI ZBOG BIKOVIĆA Džoni Dep stiže u Beograd 19. oktobra!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading