DOLAZI ZBOG BIKOVIĆA Džoni Dep stiže u Beograd 19. oktobra!
EPA, Dejan Briza

Dep dolazi u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala, proizvedenog u Srbiji u produkciji kompanije “Arhangel Digital Studios” Miloša Bikovića, a kreiranog od strane studija Iervolino Studios (IES). Ovom prilikom IES će i svečano otvoriti svoj studio u Beogradu.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Veoma sam srećan zbog toga što sam, uprkos nepredviđenim dešavanjima u svetu, uspeo da održim obećanje koje sam dao prošle godine, a to je da će Džoni Dep doći u Beograd, i to kao naš gost. Jedva čekam da zajedno sa njim i Milošem Bikovićem, kao našim strateškim partnerom, javnosti u Srbiji predstavimo ono na čemu smo radili u proteklih godinu dana- rekao je Andrea Iervolino, direktor i osnivač producentskih kompanija Iervolino & Lady Bacardi Entertainment i Iervolino Studios.

Promo

 

 

Tokom beogradske posete Džoni Dep, Andrea Iervolino i Lady Monika Bacardi, kao i Miloš Biković, predstaviće svoj najnoviji zajednički projekat realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Ovo je nastavak dugoročne saradnje koju Džoni Dep ima sa filmskom i televizijskom produkcijskom kućom Iervolino & Lady Bacardi Entertainment, matičnom kompanijom Iervolino Studios iz Srbij

Foto: Dejan Briza

 

 

Podsećamo, Džoni Dep je više puta bio u Srbiji, a poslednji put pre dve godine, kada je u Beogradu snimao film “Minimata”.

Promo

 

 

BONUS VIDEO:

MIRKA USLIKALA PRVU FOTOGRAFIJU BEBE Vujadin objavio sliku sa njihovom ćerkom, svi se raznežili

Komentari (0)

Loading