BURAN LJUBAVNI ŽIVOT MLADOG POLITIČARA Spajaju ga sa Tanjom, bio je prisan sa Kijom, a ljubi nesuđenu snajku ove folk zvezde!
Foto: Ataimages, youtube

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, povezivan je sa pevačicama Kristinom Kijom Kockar i Tanjom Savić, a on je već duže u vezi sa prelepom Kristinom Beronjom.

Kristina i Draško navodno su se upoznali putem društvenih mreža. Ona je atraktivna brineta, damskog držanja i raskošne lepote, a sredinom jula pojavila se u javnosti prvi put sa Draškom i tada je očarala sve na crvenim tepihu.

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT MLADOG POLITIČARA Spajaju ga sa Tanjom, bio je prisan sa Kijom, a ljubi nesuđenu snajku ove folk zvezde!

Foto: Ataimages, Alo

 

Draškova devojka studira Fakultet za medije i komunikaciju, a javnost ju je upoznala kada je navodno bila potencijalna snajka folk zvezde Cece Ražnatović.

Naime, Veljko Ražnatović i Kristina, imali su kratku romansu pre nego što se on skrasio kraj supruge Bogdane Ražnatović, veza je bila kratkog daha, kako jet tada rekao izvor, jer su tada oboje bili veoma mladi.

Podsetimo, nakon navoda su gradonačelnik Banjaluke i pevačica bili u emotivnoj vezi, oglasila se Tanja, a na naše konkretno pitanje da li jeste ili nije bila u vezi sa Draškom, ona nije konkretno odgovorila.

Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) - poručila je Savićeva.

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT MLADOG POLITIČARA Spajaju ga sa Tanjom, bio je prisan sa Kijom, a ljubi nesuđenu snajku ove folk zvezde!

Foto: Ataimages

 

Sredinom avgusta Kija i Draško snimljeni su na crngorskom primorju, oni su se vozili na skuteru, a Kija je tada oko struka držala Stanivukovića. Kristina je tada izjavila da joj je Draško samo prijatalj.

- Mi smo samo prijatelji, gledam ga kao mlađeg brata, ne kao nekog ko bi mogao da bude sa mnom i on to zna. Nema ništa senzacionalno - rekla je tada Kija.

NEKADA JE PRODAVALA MANDARINE Kristina danas zarađuje od prodaje intimnih fotografija

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Vuk07

16.10.2021 11:36

E moj Drasko jednom kad se izbusi guma ne postavlja se vise na tockove. Odlazi na reciklazu

Vuk07

16.10.2021 11:43

Drasko blago tebi ozenis se i automatski postajes tata. Ne treba da se zamaras u krevetu da pravis decu.