KOJI MUŽ SE JOŠ PONAŠA KAO FILIP!? Aleksandra Prijović šokirala odgovorom na pitanje da li joj suprug brani da se oblači provokativno!
ATA Images

Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović privlače pažnju javnosti još od trenutka kada su stupili u emotivni odnos, a sada je mlada pevačica za Alo! progovorila o odnosu sa Bobinim sinom i kako oni funkcionišu u braku, a evo i da li joj brani da se oblači izazovno.

Naime, poznato je da muškarci ne vole i da su ljubomorni kada žena malo više skrati suknju, ipak Prijovićka kaže da je sa Filipom potpuno drugačije.

- On je oduševljen kad me vidi ovakvu, rekao mi je da izgledam odlično. Ja moram njega da pitam obavezno za sve i mnogo mi znači šta on misli. Tako sam i večeras. Mislim čim sam videla materijal haljine pitala sam ga šta misli o njoj, tako da uvek mi znači njegovo mišljenje i kada mi kaže da izgledam odlično - rekla je Aleksandra i šokirala sve.

ATA Images

 

Pevačica ističe da slobodno vreme uglavnom provodi sa sinom, koji redovno pohađa vrtić, a kako je još od ranije poznato da ne zna da kuva, sada je otkrila da se na tom polju ništa nije promenilo.

- Ne provodim baš vreme u kuhinji. Ne znam da kuvam, ali sam nedavno imala veliku želju da spremim punjene paprike i odlično su ispale. I naučila sam i picu da pravim, koju mi baka sprema i kiflice, ali me ne zanima to, iskreno - rekla je kroz osmeh Aleksandra.

PREKINUO ĆUTANJE! Marinin sin progovorio o svesci dužnika sa estrade, a radi se o ogromnoj svoti novca!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading