NAOPAKO OKRENUT PEHAR I RUŽE NA PODU Novi misteriozni obred Elene Karić šokirao javnost, u ritual uključila i svog dečka koji je izgovarao ove reči (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Elena Karaman Karić poznata je po posebnim ritualima koje izvodi, a sada je u jednom od njih učestvovao i njen dečko fotograf, Dušan Reljin.

Naime, na snimku se može videti kako prisutni sede na podu, dok se između njih na sredini nalazi naopako okrenut pehar i ruže, a dok je odabrano društvo sedelo u krugu na podu, Dušan je dirljive reči posvetio Eleni.

- Nikad se nemoj menjati. Nikad sebe nemoj da smatraš krivom. Uvek samo gore, uvek samo sad. Ja sam zahvalan što sam deo tvog života, zahvalan sam što mogu da prisustvuje svemu ovome. Uvek ću biti tu - rekao je Reljin Eleni, koja je video podelila a Instagramu.

- Rođedanski poklon za mog najboljeg prijatelja, moj blizanac, moja srodna duša. Hvala što si mi se pridružio na ovom nivou i svakom višem nivou. Zahvalna sam što te imam. Volim te. Tvoj smeh je uvek smešniji od šale - pisalo je u opisu Eleninog videa.

Podsetimo, nedavno je Elena objavila još jedan video na kom je takođe prikazan poseban ritual, a široj javnosti je i dalje nepoznato kakvi su ovo obredi poznate dizajnerke.

SPAVAJ ANČI MOJA, VOLIM TE! Marijana Mićić slomljena nakon prerane smrti Ane Bulatović, voditeljkine reči kidaju dušu

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
da

14.10.2021 11:00

tako je to kad imas para a nista ne radis,trazis tako neke zanimacije jer se umislis da si poseban