TEODORA DŽEHVEROVIĆ NAPUŠTA SRBIJU Pevačica odlučila da se pridruži svom dečku koji je već neko vreme u Americi
Foto: Printscreen/instagram

Nakon što je Nino zbog poslovnih obaveza otputovao u Ameriku, pojedini su pričali da su pevačica i košakaš raskinuli

Mlada pevačica Teodora Džehverović oglasila se nakon priča da je raskinula sa košarkašem Ninim Čelebićem i svom dečku poslala snažnu poruku ljubavi.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Naime, nakon što je Nino zbog poslovnih obaveza otputovao u Ameriku, pojedini mediji pisali su da su oni raskinuli i Teodoru spajali sa drugim muškarcem.

Pre nekoliko dana pevačica je objavila sliku sa Ninom, ali kako je sama napisala, pojedini nisu shvatili tada šta je istina, odlučila je im "nacrta".

Printscreen

 

Pošto pojedinci nisu shvatili i pre neki dan šta je istina, sada ću vam nacrtati. Nikada Nino i ja raskinuli nismo i apsolutno nemam veze sa dotičnom osobom sa kojom me spajate, čak je ni ne poznajem - napisala je Teodora.

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica se zatim obratila svom dečku i mnogima zapušila usta.

Volim te, Nino i verujem da će naša veza uspeti! Sad odoh da se pakujem - dodala je mlada pevačica uz zastavu Amerike, gde očigledno putuje kod dečka.

POTPUNO NEPRIMERENO! Novi skandalozni snimak Darka i Barbare Bobak šokirao sve pratioce, niko ne veruje da mu je javno uradila ovo! (VIDEO)

Komentari (1)

Loading
Marija

15.11.2021 07:49

Ajde napreduj još malo jer uvek jedno isto ako nema novo možda ima staro.Samo slikanje i napred u Ameriku, radi nešto tvoj posao je zahtevan ima i onih što nemaju nikakav posao.