TAJNA STARA SKORO DVE DECENIJE! Veliki hit Željka Šašića bio je namenjen ovoj koleginici, a onda je ona umešala prste i sve preokrenula!
Foto: PrntScrn

Jedna je od najvećih muzičkih zvezda osamdesetih i devedesetih godina, poznata po tome što je postavila nove standarde po ugledu na svetski šou-biznis u domenu javnog nastupa, spotova i scenskog izgleda.

Željko je ispričao da je čuo priče da je njegov najveći hit bio namenjen ovoj koleginici.

- Čuo sam da je pesma "Gori more" sa drugim tekstom bila namenjena Vesni Zmijanac 1992. godine. Ona je tada bila najveća zvezda. Bio je samo drugačiji tekst, koji toj pesmi ne daje tu formu niti tu jačinu. Verovatno bi to Marina prilagodila - ispričao je Šašić u jednoj emisiji.

Printscreen

 

Posle hita "Gori more", Željka su tražili i kontaktirali mnogi producenti i tekstopisci, a devojke su se lomile da ga zavedu.

- Ljudi koji su sarađivali sa Marinom i Futom, mene su predstavili sad mogu da zamislim kako lepo, tako je počela naša saradnja, preko njih. Otišao sam na sastanak s njima i imao ogromnu tremu. To bi sada bilo kao kada bi te pozvao ne znam ko. Dolazile su veličine kod njih, Ceca je već radila povratničku ploču. Marina i Futa su nekoliko puta dolazili na moje nastupe pre saradnje. Imali su dosta posla i koliko god sam bio mlad, jedva sam čekao da se pojavi moja ploča - naveo je pevač i dodao da u tadašnje vreme nije bilo lako biti pevač, jer je trebalo sačuvati "zdrav razum", a psiholog je bio dostupan samo u školi - istakao je pevač.

OPASAN FRAJER! Ovo je sin Žike Jakšića iz prvog braka, nikada ga ne viđamo u javnosti, a izabrao je nesvakidašnje zanimanje!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading