OPASAN FRAJER! Ovo je sin Žike Jakšića iz prvog braka, nikada ga ne viđamo u javnosti, a izabrao je nesvakidašnje zanimanje!
ATA Images

U javnosti je manje poznata činjenica da Žika Jakšić ima dva sina iz dva braka. Sina Dušana je dobio pre četiri godine u braku sa pevačicom Dajanom, ali sina iz prvog braka nismo imali prilike da vidimo u medijima.

Naime, Andrija Jakšić, kog je Žika dobio iz prvog braka sa Snežanom, ima 27 godina i živi u Nemačkoj. Žikin sin najmlađi je enolog u Nemačkoj i svom ocu je napravio vino „Nikad nije kasno“ po emisiji koju vodi.

Kako su mediji pisali Andrija se sa svojim mlađim bratom Dušanom lepo slaže i svaki slobodan trenutak koristi da dođe u Beograd i uživa u porodičnim momentima, ali dolazi i zbog posla.

Andrija Jakšić nije zainteresovan za estradu već se odlučio za ne tako često zanimanje, a Žika je jedom prilikom u emisiji istakao da je veoma ponosan na svog sina, budući da je nastavio tradiciju svog rodnog mesta Aleksandrovca, koji je poznat po vinarski kraj. 

PRVA LAŽNA VEZA U JUGOSLAVIJI Menadžer je spojio Sanju Doležal i ovog košarkaša zbog marketinga, a onda se nešto neočekivano desilo!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading