OTKAZANA SVADBA ĐANIJEVOG SINA Platili restoran, pa javili da im se Miloš ipak ne ženi!
Instagram

Bračni par je platio sve unapred, tačnije luksuzni hotel gde su planirali da naprave slavlje, ali će im novac praktično biti zarobljen sve do maja, za kad su odredili novi datum. Zbog pomeranja slavlja najviše je žao Đanijevom sinu i snaji, koji su želeli da upriliče ceremoniju baš 21. oktobra, kada su se i u opštini zakleli na večnu ljubav prošle godine.

Foto: Alo.rs

 

 

Ovu vest odmah je potvrdila i Slađa, ističući da joj je žao.

- Tačno je, svadba je bila planirana za 21. oktobar, ali smo morali da je odložimo za maj. Videli smo da se mere zatežu, pa smo morali sve da ispoštujemo. Nelogično je da pravimo bilo šta, jer nije tu u pitanju deset ili 15 ljudi, to će biti velika svadba, mnogo naroda. Prvo ćemo spremiti svadbu za Miloša, pa za Marka i redosled ostaje isti kako smo i planirali - objašnjava ona, pa otkriva kako se odvija trudnoća njene druge snaje, verenice mlađeg sina Marka.

 

 

- Snaja je super, trudnoća ide kako treba, hvala Bogu. Mlada je, zdrava devojka, daće Bog da sve bude dobro – kazala je Slađa.

Podsetimo, Đanijev sin Miloš oženio je u oktobru 2020. godine devojku Ninu, a posle venčanja u opštini njihove porodice su se okupili u kući na ručku, gde nije bilo drugih gostiju. U novembru je Trajković unuka Nikolu.

BONUS VIDEO:

POJAVILA SE FOTOGRAFIJA AUTA U KOM JE STRADALA SILVANA ARMENULIĆ Ovako izgleda smrskano vozilo u kom su bile njena trudna sestra i ona

Komentari (0)

Loading