POJAVILA SE FOTOGRAFIJA AUTA U KOM JE STRADALA SILVANA ARMENULIĆ Ovako izgleda smrskano vozilo u kom su bile njena trudna sestra i ona
Foto: Printscreen

Sa njom je nastradala i njena sestra Mirjana Barjaktarević, koja je bila trudna i violinista Rade Jašarević, dok je treća sestra Dina Bajraktarević Nikolić kako je jednom prilikom ispričala za dlaku izbegla smrt.

POJAVILA SE FOTOGRAFIJA AUTA U KOM JE STRADALA SILVANA ARMENULIĆ Ovako izgleda smrskano vozilo u kom su bile njena trudna sestra i ona

Alo

 

 

Silvana je imala 37 godina kada je poginula.

Na mrežama je isplivala stara fotografija s mesta nesreće, na kojoj se vide kola u kojima je pevačica bila i koja su skroz uništena!

Prema rekonstrukciji nesreće, na ravnom putu "ford" se kretao brzinom od oko 150km/h, a onda je iznenada počeo da prelazi u levu, suprotnu kolovoznu traku i usledio je sudar. Desna strana "forda" takvom silinom se zakucala u kamion da mu je kompletno izvalila prednji desni točak, poluosovinu i podvukla se pod njega.

Pogledajte Silvanin automobil nakon sudara sa kamionom:

Silvana je bila udata za Radmila Armenulića, poznatog jugoslovenskog tenisera, sa kojim ima ćerku Gordanu koja danas ima 56 godina, a on se ranije u svojoj ispovesti prisetio detalja strašne nesreće.

- Vraćala se iz Aleksandrovca i u jednom trenutku ju je zabolela glava. Pevala je tamo u nekoj kafani i udarila glavom u neki šiljak, pa se s Miodragom Jašarevićem zamenila u Kolarima i on je seo za volan. Da li je pao u šećernu komu ili je zaspao, šta se desilo, to se ne zna ni dan danas. On inače nije vozio brzo, a tada se valjda oslonio na gas i direktno su udarili u kamion. Na mestu su ostali mrtvi on, Silvana i njena sestra Mirjana, koja je bila u drugom stanju. I to je cela priča- prisetio se Radmilo ove tragedije.

BONUS VIDEO:

KONAČNO OTKRILA KO JE OTAC DETETA Trudna Marija Petronijević o čoveku s kojim živi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading