DOK MIRKA ČUVA BEBU KOD KUĆE VUJADIN SE PROVODI Oni mu prave društvo na plaži: Fotografija otkrila sve!
Printscreen

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić nedavno su postali roditelji po četvrti put.

Naime, Mirka je na svet donela ćerku kojoj su njih dvoje dali ime Anika.

Glumica je izašla iz porodilišta i trenutno svoje vreme provodi sa malom Anikom kod kuće na Kipru, a Vujadin je sada na svom Instagram profilu podelio zanimljivu fotografiju i pokazao šta on radi nakon rođenja ćerkice.

DOK MIRKA ČUVA BEBU KOD KUĆE VUJADIN SE PROVODI Oni mu prave društvo na plaži: Fotografija otkrila sve!

Foto: Printscreen/instagram

 

Savić je pozirao na plaži, zajedno sa bratom Urošem, njegovom ćerkom Lenom, kao i svojom starijom decom Mihajlom, Andrejem i Adrianom.

Vasiljevićeva je trebalo da se porodi u Srbiji, međutim, planovi su se promenili i ona je na svet donela bebu na Kipru. S obzirom da su mladi, a imaju četvoro dece, brojne su simpatične šale na njihov račun, a na iste nasmeje se i glumica.

- Meni je veoma simpatično kako se ljudi šale sa mnom na neki pozitivan način. Još toliko, pa još ovoliko. Često mi se dešava da me pitaju koliko beše imate dece, petoro, šestoro? Ja im kažem, “pa nisu to čarape, pa da li ih sada imam petoro ili šestoro". Ipak treba izneti trudnoću, roditi, odgajiti, vaspitavati, finansirati. Nije sve to baš tako jednostavno, ali eto kažem, nemojte baš puno da me napadate, čekala sam sedam godina za četvrto dete, nije baš jedno za drugim, treće za četvrtim - rekla je Mirka svojevremeno.

SAHRANIĆU TE! Grnčarski presreo ženu na ulici nakon što ga je prijalvila za zlostavljanje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading