SAHRANIĆU TE! Grnčarski presreo ženu na ulici nakon što ga je prijavila za zlostavljanje
Foto: Ataimages

Pre nekoliko dana u domaćim medijima kao bomba odjeknula je vest da je Nebojša Grnčarski, vlasnik jedne modne agencije, zlostavljao svoju suprugu Draganu. Prema saznanjima novinara  Dragana je danas ponovo prijavila još uvek zakonitog supruga.

Prema pisanju medija, Nebojša je danas presreo Draganu koja je napustila bračnu zajednicu, vređao je i pretio rečima - Stani, je*aću ti majku, k*rvetino jedna, sahraniću te, zapamtićeš me za ceo život. Incident se dogodio jutros oko 9 časova u Beogradu, a Dragana je sve prijavila u policijskoj stanici Stari Grad.

Na osnovu procene rizika, Grnčarskom je izrečena mera zabrane kontaktiranja i prilaženja Dragani Grnčarski.

SAHRANIĆU TE! Grnčarski presreo ženu na ulici nakon što ga je prijavila za zlostavljanje

E-stock

 

Podsetimo, pre nekoliko dana izvor je otkrio da je Dragana Grnčarski istog dana kad je protiv supruga podnela krivičnu prijavu, sudu dostavila i zahtev za razvod braka.

- U krivičnoj prijavi je navela da je psihičko maltretiranje, pretnje da će joj "je*ati majku kad je vidi i da će da dobije debele batine", trajalo mesecima, od septembra prošle godine, ali da je sve kulminiralo u januaru. Ona do sada nije želela da ga prijavi jer je verovala da će uspeti da reše nesuglasice - otkrio je naš izvor.

Sada je to učinila jer se njihov odnos nije popravio, već se, kako kaže dobro obavešteni izvor, maltretiranje od strane supruga nastavilo. Inače, kako Dragana navodi u krivičnoj prijavi, te večeri, 4. januara, dok je ona sedela i čitala knjigu, Grnčarski joj je navodno prišao, rekao joj da je - luzerka koja nikad ništa u životu nije napravila - kao i da je - i Ciganka mogla da mu rodi troje dece - a onda ju je stegao za obe ruke i počeo da je trese.

SAHRANIĆU TE! Grnčarski presreo ženu na ulici nakon što ga je prijavila za zlostavljanje

Foto: Ataimages

 

- Pošto je, kako tvrdi, ona ćutala, Nebojša se dodatno iznervirao, vikao joj "mutava, progovori", a onda joj je lupio nekoliko šamara - dodaje on.

Dragana je u prijavi protiv muža otkrila da je tada prvi put napustila njihov zajednički stan.

Tim povodom kontaktirali smo s Draganom:

- Tačno je da sam podnela zahtev za razvod braka. Sve ostalo ne želim da komentarišem - bilo je sve što je želela da kaže.

Sa druge strane, Grnčarski je tvrdio da nasilja nije bilo.

- Fizičkog i psihičkog maltretiranja nije bilo. Ona je samovoljno, dok sam bio sa troje dece na putu, izašla iz stana i preselila se na nepoznatu lokaciju. Troje dece je ostavila sa mnom poslednja dva meseca. Za to vreme ih je zvala samo nekoliko puta i tri puta je bila u stanu da ih vidi. Čime se sada bavi i šta radi, nemamo nikakav uvid ni deca ni ja, a ostale stvari ćemo rešiti brakorazvodnom parnicom - poručio je on.

OGLASILA SE SNEŽANA BORJAN IZ BOLNICE: Situaciju u kojoj sam životno ugrožena posmatram kao borbu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Iva

10.10.2021 18:17

Ovoga u psihijatriju ali zatvorenu da tamo leci svoje komplekse nize vrednosti