ŠABANOVIĆA BRUTALNO NAPALI U KAFIĆU Popularni pevač doživeo veliku neprijatnost, pljuštale psovke i uvrede, ovome se nije nadao
Foto: ATA Images

Isak Šabanović važi za jednog od najvećih miljenika publike koja je pomno pratila prethodnu sezona takmičenja Zvezde Granda, a nakon završetka šoua pevačeva karijera krenula je uzlaznom putanjom.

Poznato je da Šabanović puni lokale po čitavom regionu, ali ipak postoje oni koji ga baš i ne vole. Pevač se nedavno susreo sa takvom osobom i svoje neprijatno iskustvo podelio sa medijima.

ŠABANOVIĆA BRUTALNO NAPALI U KAFIĆU Popularni pevač doživeo veliku neprijatnost, pljuštale psovke i uvrede, ovome se nije nadao

Z. K. Munja

 

-Prekjuče pijem kafu i prilazi mi žena i kaže ko si ti, ti pevač? ti si nula i psovala je. Ja se zbunio, reko izvinite gospođo hvala. Ovo mi se prvi put desilo- rekao je on.

Iako je svestan da ne postoji osoba koju apsolutno svi vole, priznaje da mu nije bilo svejedno kada mu je pomenuta žena sasula svoje mišljenje u lice.

-Nije poenta da te svi vole, mora nešto i da ne vole. Ima ih dosta koji me ne vole, ali ovo je prvo u lice. To sam se prvo začudio, ali posle sam bio okej- iskren je bio Šabanović.

KONAČNO! ANA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA!? Isplivala fotka pevačice u prisnom zagrljaju sa nepoznatim muškarcem, prebolela Rastu?!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading