KONAČNO! ANA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA!? Isplivala fotka pevačice u prisnom zagrljaju sa nepoznatim muškarcem, prebolela Rastu?!
Promo

Ana Nikolić se nakon razvoda sa Rastom nije preterano oglašavala po pitanju emotivnog života, iako je par puta izjavila da je niko ne interesuje.

Potpuno je razumljivo da je pevačici bilo potrebno da prođe neko vreme da bi bila sposobna da uplovi u novu vezu, a po svemu sudeći, to vreme je prošlo.

KONAČNO! ANA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA!? Isplivala fotka pevačice u prisnom zagrljaju sa nepoznatim muškarcem, prebolela Rastu?!

Foto: Alo!

 

Ana se prvo posvetila svom zdravlju i izgledu, a kada je vratila samopouzdanje i kad se vratila karijeri, odlučila je da poradi na svom ljubavnom životu. 

Naime, na Instagramu se pojavila fotka na kojoj se nalazi u prisnom zagrljaju sa muškarcem koji nije poznat javnosti, ali je očigledno da bliskost između njih postoji. Zbog ovog poteza, mnogi su predpostavili da je Ana konačno prebolela Rastu.

Podsećamo, pevačica je pre par dana bila u žiži javnosti zbog njenog razuzdanog i pijanog izdanja, kada je došla po svoju mezimicu u obdanište, ali u vidno alkoholisanom stanju. Svedoci smo da Ana već nekoliko godina muku muči sa ovim porokom, ali ostaje da vidimo da li će uspeti da se vrati na stare staze.

BOJANA STAMENOV IZGUBILA 45 KILOGRAMA! Pevačica se prepolovila, evo kako sada izgleda!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading