GASTOZ IMA NOVU LJUBAV Evo ko je atraktivna crnka koja je Nenadu ukrala srce
Printscreen

Nenad Marinković Gasttozz važi za velikog zavodnika na našoj domaćoj sceni, i momka koji itekako voli da menja devojke, a izgleda da mu je jedna crnka već duže vreme "zarobila " srce, ali da je dogovor između njih dvoje da svoju ljubav drže dalje od medija i javnosti.

Devojka koja je zakupila njegovu pažnju zove se Ana, ima 23 godina, živi u Kanadi i studira, a poreklom je iz Srbije.

GASTOZ IMA NOVU LJUBAV Evo ko je atraktivna crnka koja je Nenadu ukrala srce

Printscreen

 

Međutim, ceo tok njihovog upoznavanja je itekako zanimljiv, obzirom da su se upoznali u klubu kada je nastupao pevač Vuk Mob, i kada je pomenuta Ana sa svojim prijateljicama ostala do kasnih sati.

Ana je sa svojim drugaricama iz Kanade odlučila da obilazi države Evrope i da izlaze po raznim klubovima. Na jednom prestoničkom klubu otišle su da se provedu uz Vuka Moba, i tada se slučajno upoznala sa Gastozom. Razmenili su kontakte telefona, učestalije su se čuli i već su krenuli u neku vrstu romanse- navodi izvor blizak devojci.

Inače, kako kaže izvor, neprestana viđanja, dopisivanja, zajednički izlasci i boravljenje kod njega u stanu su postali kontinuirani, tako da je devojka zbog njega odlučila da produži boravak u srpskoj prestonici, iako joj je već bilo vreme da se vrati u inostranstvo.

-To sve je postalo toliko ozbiljno, do te mere da je ona zbog njega ostala u Beogradu, a trebala je već da se vrati u Kanadu, kada i njena prijateljice. Zajedno su bili čak i na venčanju Gastozovog dobrog prijatelja, koji snima sve njegove spotove u poslednje vreme- otkriva izvor.

- Pre par dana su bili čak i zajedno na nastupu Šaka Polumente i ona i sada boravi kod njega u stanu, međutim strogo se drže teze da ništa ne sme da procuri u javnost-  govori izvor.

Nenad Marinković Gastoz je ove navode vidno raspoložen i u svom fazonu prokomentarisao kratko: - Ljubi brat, to mi je sestra od tetke. Dalje nije želeo da komentariše a ni u jednom trenutku nije demantovao, pa ostaje pitanje da li se i Gale konačno skrasio.

SVI MORAMO DA STOJIMO MIRNO Oglasila se Mira Škorić nakon haosa u Zvezdama Granda, a na pitanje o Ceci je imala spreman odgovor!

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

08.10.2021 18:56

Zaslužio si najbolju. Najbolji za najbolju.