SVI MORAMO DA STOJIMO MIRNO Oglasila se Mira Škorić nakon haosa u Zvezdama Granda, a na pitanje o Ceci je imala spreman odgovor!
Alo Vladimir Marković

Pevačica Mina Škorić uskoro će se možda naći u Bosančevoj ekipi, a sada otkriva da li bi prihvatila da odlučuje u „Zvezdama Granda”, a pevačica je, kao i uvek, bila iskrena.

- Uf, ne znam da li bih prihvatila tu poziciju. Ne bi kolege podnele moj temperament. Studio ne bi ostao živ. Krvavo bih se borila za kandidate, perje bi letelo - rekla je pevačica, koja je upitana i kako gleda na saradnju s Bosancem, pošto važi za najstrožeg člana žirija.

- I ja sam stroga - kratka je bila Mira, koja je zajedno s bivšom članicom žirija formirala mnoge pevače iz pomenutog takmičenja.

Alo/Rajko Ristić/Ataimages

 

- Rad sa mladima me ispunjava, stvarno je bilo sjajno i ima mnogo talenata. Muzika će živeti sigurno. To je naporan proces, birali smo pesme svi zajedno, bilo je ozbiljno pripremanje - rekla je Mira, koja se osvrnula na Bosančev komentar da je Marija pevačina, a Ceca popularna pevačica.

- Ne želim da komentarišem ništa vezano za Cecu. Bosanac je doktor i genije, svi možemo da stojimo mirno kada on priča - bilo je sve što je rekla pevačica na tu temu.

DOŠAO I TAJ TRENUTAK Ceca odvela Bogdana prvi put na Kipar, Srejović se oglasio iz luksuzne vile i pokazao svaki detalj uživanja sa pevačicom

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading