JEREMIĆEVA GRADI KARIJERU NA SKANDALIMA Voditeljka prokomentarisala koleginicu i priznala da je promenila mišljenje o MIlici Pavlović
Printscreen

Komentarišući stil pripadnica domaće javne scene, voditeljka Biljana Obradović je imala posebno interesantne osvrte na koleginicu Jovanu Jeremić i pevačicu Milicu Pavlović.

- Jovana je neko ko ima specifičan stil. Ona je neko ko na svojstven način gradi imidž. Apsolutno je shvatila kako funkcionišu mediji, odnosno da što je intrigantnija i skandaloznija, što bude više davala materijala da će više biti zastupljena - istakla je za Espreso Biljana.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Jovana imidž gradi na neki svoj način, potpuno drugačiji od mog. Ona zna kako da dođe do cilja. Od potpuno anonimne devojke došla je do onoga što je danas. Ona medijima pruža onu hranu koja im je potrebna - dodala je Biljana.

Foto: privatna arhiva

 

- Milicu sam upoznala nekoliko puta. Nedavno smo zajedno bile u emisiji, pa smo imale više vremena da porazgovaramo, a i imamo zajedničku drugaricu i druga. Promenila sam mišljenje o njoj - osvrnula se Obradovićeva i na Pavlovićevu.

- Mislila sam da je arogantna, uobražena i sva u oblacima, ali ako vam ona dopusti da je upoznate na pravi način, kao što je pustila mene, doživećete je kao jedno ljupko, bistro stvorenje - istakla je voditeljka.

SEVERINA UPECALA ZGODNOG PRODUCENTA?! Pevačica se ne razdvaja od Srbina, uhvaćeni na ovoj lokaciji kako uživaju!

Komentari (0)

Loading