SEVERINA UPECALA ZGODNOG PRODUCENTA?! Pevačica se ne razdvaja od Srbina, uhvaćeni na ovoj lokaciji kako uživaju!
Alo

Hrvatska pevačica Severina Vučković (49) nakon razvoda od Igora Kojića (34) ne razdvaja se od srpskog producenta, Filipa Miletića (40), koji je navodno i protekli vikend proveo s njom u Zagrebu.

Pevačica je počela svuda sa sobom da vodi Filipa, inače saradnika, koji joj je napravio nekoliko hitova u karijeri. Tako se sa Miletićem pojavila i u KBC Dubrava, na promociji jedne knjige.

SEVERINA UPECALA ZGODNOG PRODUCENTA?! Pevačica se ne razdvaja od Srbina, uhvaćeni na ovoj lokaciji kako uživaju!

Foto: Instagram/printscreen

 

Prema saznanjima pomenutog medija, Aspirinac je navodno i prespavao kod Severine u stanu, međutim, iz njene PR službe su takve navode negirali. Iako su komšije tvrdile da je pevačica viđena da ulazi u zgradu sa mlađim muškarcem, Davor Grgin tvrdi da Miletić nije prenoćio kod nje.

Uprkos tome što i hrvatski i srpski mediji već izvesno vreme spekulišu da je Severinino i Filipovo druženje preraslo u nešto više, njen portparol je na pitanje da li su zajedno reagovao šokirano.

S druge strane, on je za medije izjavljivao da su njih dvoje kliknuli na prvu.

- Najbolje radim sa Severinom. Imamo isti pogled na svet. Ona veruje u ono što radimo i želi da se menja, što je vrlo važno za pevača - rekao je Miletić nedavno za srpske medije.

SEVERINA UPECALA ZGODNOG PRODUCENTA?! Pevačica se ne razdvaja od Srbina, uhvaćeni na ovoj lokaciji kako uživaju!

Foto: Printscreen/instagram

 

Na sve to, njegov boravak u Zagrebu ovog vikenda podgrejao je glasine, pogotovo jer su oboje posle izložbe pogasili telefone i više se nisu oglašavali. Pevačica nije kačila više nijedan stori da se ne bi videlo da li je i dalje sa Aspirincem, kao i gde su se uputili dalje.

- Otkako je Malom Kebi konačno dala slobodu, kada su nedavno i zvanično potvrdili priče o razvodu, s kojim su se mrcvarili više od godinu dana, koliko su živeli na različitim adresama, pevačica je odmah počela javno da se eksponira s drugim muškarcem. Iako odnos sa Filipom odranije podvodi pod poslovni i prijateljski, u poslednje vreme sve češće radi nešto što potvrđuje neku jaču vezu između njih. Svi se pitaju zašto muzičkog producenta vodi na događaje koji s njim nemaju nikakvih dodirnih tačaka s obzirom na to da ona već ima PR tim, pa nema logike ni da je njoj potreban u takvom nekom svojstvu - komentarisale su komšije koje tvrde da su Severinu s mlađim tipom videle i ispred njene zgrade.

TO JE PROVOKACIJA Oglasio se Keba nakon Cecine izjave u Zvezdama Granda i njene karijere, pevač reagovao nikad burnije!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ja

04.10.2021 22:30

Pa zar opet Srbin?A toliko pljuje po nama.

Gagi

05.10.2021 06:03

Pljuje po Srbima ali voli pravoslavni više nego leba jesti

Stojan

05.10.2021 08:25

Uvek nadje nekog vola da ga vuce za nost. Izgleda da je prosla kroz sve sto je bilo u toj njihovoj lijepoj.