SEKA ALEKSIĆ OTVARA TELEVIZIJU Pevačica se posvećuje novom biznisu, a evo kako će se zvati kanal!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica je prošle godine pokrenula Jutjub kanal sa dečjim pesmama, ali sada želi da proširi posao. Ona uveliko radi na otvaranju TV kanala, koji će se zvati "Seka kids"!

Seka ne odustaje od muzičke karijere, ali kaže da će se najviše posvetiti programu za mališane.

Danas deca svašta mogu da gledaju u crtaćima! Shvatila sam da ima malo zdravog, dobrog i zanimljivog dečjeg programa. Poželela sam da mališani gledaju emisije u kojima nema ništa negativno. Zato sam otpevala kompletan dečji album i otvorila Jutjub kanal. Vidim da se to što sam uradila baš dopalo slušaocima i gledaocima i nastaviću time da se bavim. Nadam se da će Jutjub kanal "Seka kids" ozbiljno da zaživi i da ćemo moći da ga pretvorimo u televizijski kanal - kaže Aleksićeva.

Ova majka dvoje dece, sinova Jakova i Jovana, tvrdi da će njen televizijski program biti veoma bogat.

Kad god imam slobodnog vremena, bavim se tim projektom. Volela bih da imam edukativne programe za decu. Svašta imam u planu, ali polako, nikud ne žurim - kaže Seka.

Folkerka kaže da je programom za najmlađe počela da se bavi iz ljubavi, a ne zbog novca.

- Ne razmišljam o tom kanalu kao o novom biznisu. To radim iz ljubavi! "Seka kids" je poklon mojim sinovima Jakovu i Jovanu i ostaloj deci koja me vole i čiji roditelji prate moj rad. Uostalom, ja imam neke svoje biznise koji nisu vezani samo za pevanje. Ali, smatram da ne treba da idem ulicom i pričam da li imam neke firme, to je van svake pameti. Na kraju krajeva, nekulturno je nekoga pitati o zaradi. "Seka kids" je zamišljen da bude u korist dece. Tako se ophodim prema njemu, ne razmišljam o zaradi - završava priču pevačica, koja će na svom TV kanalu pozajmljivati glas nekim animiranim junacima, što joj neće biti nepoznanica. Seka je, naime, još 2013. godine pozajmila glas liku Veksi u animiranom filmu "Štrumpfovi 2".

ČEK, ISPALO TI JE NEŠTO Senida pozirala kao žena mačka, fanovi se raspametili, a evo zbog čega!

BONUS VIDEO:

script type="text/javascript" src="//services.brid.tv/player/build/brid.min.js">

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading