BOSANAC VREĐAO VIKI, CECA POLUDELA Prestani da napdaš pevačice!
Foto: Youtube/Printscreen

Sve je počelo od nastupa Nenada Osmanovića (19) iz Pirota i njegovog izvođenja pesama "Šadrvani" Šabana Šaulića i "Ja slobodan, ona neverna" od Đanija koji je žiri nagradio samo sa 4 glasa.

BOSANAC VREĐAO VIKI, CECA POLUDELA Prestani da napdaš pevačice!

Foto: PrntScrn

 

 

Ono što je čuvenom kompozitoru zasmetalo jeste Nenadov izgovor i akcentovanje reči u pesmi.

- Postoji jedna stvar po kojoj ja cenim da li treba da nekog uzmem kod sebe ili ne uzmem. Postoje stvari koje se lako popravljaju i ide se napred, ali postoje i stvari koje se teško mogu popraviti za svaku pesmu se mora boriti- rekao je Bosanac.

Nakon što se povela polemika oko izgovora reči "draga" ili "draaga", Bosanac je objasnio da postoje stvari u pevanju koje se lako ispravljaju, dok neke ne mogu nikad, na šta se nadovezala Viki Miljković i poručila mu da prestane.

- Viki, ćuti, ti još uvek nisi naučila da pričaš. Ko ima posla sa pevačicama, njega sahranjuju u opštini - odgovorio je Bosanac, ne želeći više da ulazi u dijalog sa Viki oko akcenta, što je iziritiralo njenu zemljakinju i kumu Cecu Ražnatović.

BOSANAC VREĐAO VIKI, CECA POLUDELA Prestani da napdaš pevačice!

Foto: PrntScrn

 

 

- Čoveče, prestani da komentarišeš pevačice, vređaš automatski - odgovorila mu je Ceca i dodala da čuveni kompozitor i harmonikaš objašnjava nešto što niko ne razume.

- Da li je neko drag ili je neko draga to je stvar učenja u osnovnoj školi i prisustva časova srpskog jezika - zaključio je Stojković, pa s osvrnuo i na to da je pored lošeg akcenta, u Nenadovom nastupu bilo i falša.

BONUS VIDEO:

MORAŠ SVETLANI DA OBJASNIŠ! Marija Šerifović besnela zbog Cece!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading