MORAŠ SVETLANI DA OBJASNIŠ! Marija Šerifović besnela zbog Cece!
Foto: Youtube/Printscreen

Marija Šerifović, najavila je svoj odlazak sedeće sezone, a sada je i dalje zadržala svoje mesto kao član žirija. Međutim, dolazak novih članova nije baš najbolje prihvatila, te je jednom prilikom tokom snimanja emisije napala Svetlanu Cecu Ražnatović, da ne zna pravila takmičenja:

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Moraš Svetlani da objasniš da panik taster postoji da bi se koristio - odbrusila je pevačica Saši Popoviću. Podsetimo, na početku snimanja emisije "Zvezde Granda" , Marija je imala totalno drugačiji pristup:

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Ja ću se maksimalno potruditi da i ove godine moj kandidat bude pobednik i da se sa tri krune pozdravim sa takmičenjem. Dosta više. Ceco, veži se polećemo. Njoj sam požela dobrodošlicu, mi se poznajemo i poštujemo. Ne poznajemo se dovoljno dobro, privatno, ne znam kako će se u ovom ludilu snaći - rekla je Marija svojevremeno za domaće medije, čime je takođe aludirala i na svoj potencijalni odlazak iz pomenute emisije, ali izgleda da se nešto od tad promenilo, pa je Šerifovićeva odlučila da ostane tu gde jeste.

BONUS VIDEO:

OTKRILA ZBOG ČEGA JE TRPELA NASILJE Dragana Grnčarski priznala da nije odmah prijavila muža: "Tešila sam se sa da će se promeniti"

Komentari (3)

Loading
Милан

02.10.2021 22:53

Ови умишљени Марија,онај лик са неким капама,Незнам почему је лик толико важан,чак је и име уметничко узео, вероватно се стиди свог изворног,снобизам и доказивање на такмичарима.ЈБГ.

Jovo

03.10.2021 04:55

Mariji svaka cast!! Brani musko dostojanstvo! Gde ce Ceca sa njom! Ovo je i glas i stas i pojava! Malo joj farmerice ne stoje i malo joj je frizura kao moja. Takodje, mogla bi malo da poradi na faci - sad bar ima ovih lekara-montera nosa, podocnjaka, jabucica, zuba, obraza. Oni bi to, ipak, malo uredili!

Jasna

03.10.2021 06:44

Ceca najbolja, prelepa i prizemna zena. Zli ljudi mnogo ima.