PORODILA SE MIRKA VASILJEVIĆ Ponosni otac objavio srećne vesti, a evo kog pola je beba!
Printscreen

Glumica Mirka Vasiljević porodila se danas i na svet je donela devojčicu!

Ovo joj je četvrto dete koje je dobila sa fudbalerom Vujadinom Savićem, a ponosni tata je sa fanovima podelio srećne vesti, i podelio fotografiju na kojoj piše:

 

 

- It's a girl! (Devojčica je!)

Mirka je u junu u jednoj emisiji pričala koliko je uzbuđena zbog porođaja:

- Još uvek nismo saznali pol deteta. Do nekog septembra ili oktobra ćemo saznati tačan pol. Termin je negde početkom oktobra, međutim uvek to bude deset dana ranije ili kasnije. Porađaću se i ovog puta prirodnim putem. Srbija mi je sigurna opcija za porođaj, ali videćemo vremenom kako će se stvari odvijati.

MIRKA JE DANAS RODILA ČETVRO DETE Ovako je upoznala Vujadina Savića!


- Vujadin i ja trudnoće nismo čekali, nego se to odmah dešavalo. Svaka trudnoća je bila voljena i željena. Prihvatila sam to sve kao prirodne promene koje se kod žene dešavaju. Za sada u trudnoći nema nikakvih problema, slušam lekare i to je najbitnije. Sa druge strane nema razloga da me Vujadin razmazi tokom drugog stanja. Kroz emotivne stvari prolazimo različito u životu. Ovo je jedna prirodna pojava i žena ima mogućnost da uživa u tome. Danas se susrećemo sa tim da žene imaju problema sa trudnoćom, začećem i da vode brojne komplikacije, i zaista mi je žao zbog toga. Sada se sve više dešavaju ozbiljni problemi budućim majkama. Zbog svega toga nema razloga da se razmazim. Deca su mi uvek tu da mi nešto prinosu i donesu, kad god ja ne mogu. Tu su dva velika muškarca i uvek su tu za mene - rekla je tada Mirka.

DEDA I UNUK Ceca Ražnatović podelila dirljivu fotku, pa raznežila fanove!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading