Emina i Mustafa
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivši suprug Emine JahovićMustafa Sandal otvorio je dušu u jednom intervjuu i progovorio na temu estetskih intervencija, te priznao da koristi botoks.

- Nisam protivnik estetskih prepravki. U poslednje vreme pomažu mi male količine botoksa, to je sve. Moj izgled je zapravo nagrada od boga, rezultat dugog bavljenja sportom i uravnotežene ishrane. Trudim se da uvek budem fit, a sport je jedan od sastavnih delova mog života. Nešto što mi dušu i misli čisti od negativnih emocija. Vizuelni doživljaj je veoma važan, treba voditi računa o sebi. Volim da izgledam dobro - tvrdi Mustafa, a potom se osvrnuo i na koji način on gleda na život, s obzirom da je protekli period bio izuzetno buran za njega.

OVO NISTE OČEKIVALI! Bivši muž Emine Jahović otvorio dušu i priznao koje korekcije je imao na svom licu, izjavom ostavio sve u čudu!

Printscreen

 

- Energija koju ispoljavam u svojim spotovima je stvarna. Kao svi ostali, i ja se nekad suočavam sa teškim trenucima, jer u životu ima svega. Ali generalno, uvek razmišljam pozitivno, takav je moj pogled na svet. Usredsredite se na lepe stvari, ne opterećujte se onim lošim. Sunce izlazi svakog jutra i budi novu nadu, važno je verovati u to - tvrdi pevač, a prenosi pomenuti beogradski medij.

Mnogi su bili začuđeni ovom izjavom budući da turski pevač već dobro izgleda i smatraju da nema potrebe da menja bilo šta na svom licu.

ĆUTI I POKRIJ SE UŠIMA! Nada Topčagić nikad brutalnija o slučaju Miroslava Ilića i očinstva, izgovorila ono što misli cela nacija!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading