ĆUTI I POKRIJ SE UŠIMA! Nada Topčagić nikad brutalnija o slučaju Miroslava Ilića i očinstva, izgovorila ono što misli cela nacija!
Foto: Alo/ilustracija

Nada Topčagić tvrdi je da Miroslav Ilić neće nikad priznati Devina kog je dobio iz veze sa Mirjanom Antonović jer mu on I nije otac.

Ma, ja znam Miroslava. On je u celoj ovoj halabuci kao prase u njivi koje svi jure. Nas dvoje smo isti i dobri na hleb da nas mažeš i neka vrsta budala. Sad neće da prizna pa da mu život zavisi od toga, nema šanse. Plus, ja verujem da on nije njegov sin. Mi smo u to vreme puno radili zajedno čula bih nešto, a nisam - kaže Nada i dodaje da joj u celoj priči nije jasna Mirjana Antonović. 

ĆUTI I POKRIJ SE UŠIMA! Nada Topčagić nikad brutalnija o slučaju Miroslava Ilića i očinstva, izgovorila ono što misli cela nacija!

Foto: Ataimages

 

- Čekaj, ti svesno uđeš u neku šemu ili romansu sa čovekom za kog znaš da je oženjen, da ima porodicu i ostaneš trudna. Znači valjda da rađaš dete sebi, zato što želiš, a ne da posle 30 godina juriš nekog da prizna dete i ne odustaješ. Ja da imam ćerku kao što je ta žena, rekla bih joj ćuti, pokrij se ušima i ne izlazi iz kuće, kad ne znaš da budeš dostojanstvena do kraja. Ne znam šta ona očekuju uopšte. Da Miroslav prizna tog sina i šta onda? Pa, on i sin se ni ne poznaju! Ti ćeš na silu da nateraš nekog da te voli i bude ti otac? - čudi se Nada. 

STIGLA U BEOGRAD! Ovako izgleda Tomina ćerka Žaklina, prvi put je na očevom grobu posle mnogo godina i ne živi u Srbiji

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (10)

Loading
ja

30.09.2021 14:51

E Nado svaka ti cast a ja isto da sam na Miroslavovom mestu nebi ga priznala da mi zivot od toga zavisi jer ta Mirjana je bila sprava za praznjenje polnih organa svih pjevaca koji su isli u Ameriku da pjevaju sa Balkana .

venca

30.09.2021 15:35

Sram vas bilo Nado i "celu naciju koja tako misli"! Miroslav misli valjda da je takav frajer da je ova žena baš njega izabrala da bude otac njenom sinu!!!!! Ako je frajer neka omogući jednom mladom čoveku da sazna ko mu je otac. Ako mu nije otac ima priliku i to da dokaže!

Daca

30.09.2021 15:50

Zar ovi na sudu ne maju obaveštenje da odavno postoji DNK analiza za dokaz očinstva, a ne da pozivaju dežurne držačice sveće tj. čirjakinje za svedočenje i potvrdu očinstva. Baš čudno. Pa i da jeste njegov sin, koga to uopšte briga.

Tatjana

30.09.2021 17:40

Nek uradi DNK I nek dokaze da nije.

ja

30.09.2021 18:22

Sigurno Venca i u tvojoj familiji ima puno kopiladi pa zato napadas Nadu i Miroslava ali sta ces tako ti je to kad sednes golom guzicom na mravinjak ko ce znati koji te mrav ujeo.

Jana

01.10.2021 11:12

Prostacine ste i ti Nado i Miroslav. I najgori prasac moze da zagrize najlepsu labuku. Objasnjenje sa svinjama i krmacama izgleda najbolje razumete ti i Miroslav!