MARINA JE SAHRANJENA PORED SINA Ovako je izgledao Miloš, a kada je on umro ona je tražila samo jedno!
e-stock/youtube

Mali broj njenih najbližih prijatelja i članova porodice okupio se danas i ispratio je dostojanstveno.

E stock

 

 

Marinin suprug Aleksandar Futa Radulović jedva se odvojio od groba gde mu počivaju voljena žena i sin. Marinin drugi sin Milan Laća Radulović pobrinuo se da se svi pridržavaju epidemioloških mera, te je nekoliko puta apelovao da njegov otac i on žele da isprate suprugu i majku u najužem krugu.

Spomenik i grobno mesto gde sada počiva Marina, privlače veliku pažnju, a fotograija njenog pokojnog sina Miloša na kojoj je veseo, nikome nije promakla.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Ono što mnogi ne znaju da je upravo ta fotografija bila želja Marine Tucaković koja je tražila da na spomeniku njenog sina bude njegova slika na kojoj je srećan.

Privatna arhiva, Informer

 

 

Miloš Radulović preminuo je 2008. godine, u 24. godini, a njega je pronašla upravo Marina. Ona nije mnogo puta govorila o njegovom preranom odlasku, ali je jednom prilikom istakla da joj je život sve teži od kad ga nema:

- Mislim da mi je gore, časna reč. Tuga duže traje i on mi više nedostaje, ali borim se s tim. Nažalost, taj prokleti život ide dalje. Imam drugo dete, svoj posao, ljude koji me vole i koje volim pa se nekako borimo zajedno. Često idem na groblje i u crkvu i stalno imam neku vezu s njim. To je nešto neobjašnjivo - izjavila je jendom prilikom kazala marina Tucaković.

BONUS VIDEO:

ZDRAVKO SE DIRLJIVIM GESTOM OPROSTIO OD MARINE Poslao venac cveća i uputio emotivnu poruku saradnici

Komentari (0)

Loading