OGLEDALCE MOJE, RECI ĐAK GENERACIJE KO JE! Hit fotka Jovane Jeremić koja će vam definitivno ulepšati dan, voditeljka ponovo pomerila granice!
Printscreen Magazin IN

Voditeljka Jovana Jeremić objavila je na svom Instagram profilu fotografiju koja je izazvala gomilu reakcija.

Naime, na mrežama se pojavila hit fotka na račun situacije kada je Jovana uradila svoju fotku i napisala đak generacije, koju je i sama Jovana ponosno objavila na storiju na Instagramu.

OGLEDALCE MOJE, RECI ĐAK GENERACIJE KO JE! Hit fotka Jovane Jeremić koja će vam definitivno ulepšati dan, voditeljka ponovo pomerila granice!

Printscreen

 

- Čarobno ogledalce moje, reci đak generacije Save Kerkovića ko je - piše na fotografiji.

Podsetimo, Jovana je pohađala osnovnu školu "Sava Kerković", ali nije želela da se slika sa svojom generacijom. Tada se zamerila nastavnicima jer je nisu proglasili za đaka generacije, pa se fotografisala posebno i uramila tu matursku sliku sa imenom i prezimenom i ispisanom titulom "đak generacije".

TIJANA EM UHAPŠENA U AMERICI! Pevačica otkrila detalje privođenja i priznala da je njena veza sa poznatim pevačem u krizi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ruzica

27.09.2021 11:24

Nemoj Jovana to da radis. Znas li dete koliko je nas bilo djak generacije. Ja nikada to nisam isticala, ali sam svojim znanjem i sposobnostima to pokazivala. Moj direktor me je zvao zivi kompjuter. Tako i ti dete. Vidi se da si pametna ,sposobna, s time dokazuj svoje vrednosti. Ti ne bi stigla dotle dokle si stigla da nisi bila dobar djak. Neka tvoje sposobnosti govore o tebi. To je majcinski savet.

Narodna kaže

30.09.2021 19:21

Genija i budalu razdvaja samo nit. Ja mislim da si ti sigurno prešla na onu drugu stranu.