SKUĆILI SE Kaća i Gobelja kupili stan od 400.000 evra!
Foto: Printscreen/instagram

Atraktivna pevačica je prvo ostala u drugom stanju, potom se verila za svog izabranika fudbalera Marka Gobeljića. Ljubav je tokom leta krunisana i intimnim tajnim venčanjem, a sada su, kako Alo! ekskluzivno saznaje, kupili i stan u ekskluzivnom novobeogradskom naselju u koji će se useliti sledećeg meseca. Možda tempo kojim su organizovali svoj život nekima deluje brz, tek za to postoji realno objašnjenje, jer će novopečeni supružnici za nešto manje od tri meseca postati i roditelji devojčice, kojoj su rešili da daju ime Katja.

Izvor blizak pevačici za Alo! otkriva detalje luksuzne nekretnine u kojoj će porodica Gobeljić-Grujić otpočeti svoj život.

SKUĆILI SE Kaća i Gobelja kupili stan od 400.000 evra!

Foto: ATA Images

 

 

- Kaća i Marko su kupili prostran stan od stotinak kvadrata u sve popularnijem ekskluzivnom naselju gde već žive Saša Kovačević, Milica Pavlović, Steva Anđelković, Milica Todorović, Filip Krajinović i mnogi drugi, s tom razlikom što su se oni odlučili za nekretninu koja se nalazi u kuli ovog kompleksa - počinje izvor, i dodaje:

- Za ovaj životni prostor iskeširali su sumu od 400.000 evra. Stan ima dva kupatila s italijanskom keramikom i sanitarijama od kojih je jedno vezano za njihovu spavaću sobu, prostran dnevni boravak sa spuštenim plafonima, dve spavaće sobe, dečju sobu, posebnu prostoriju za garderober i terasu koja se prostire duž celog stana. Kupili su čak i dva garažna mesta jer svako od njih ima svoj automobil - ispričao je dobro obavešteni izvor za Alo!.

Bez obzira na to što imaju malo vremena jer će se Kaća uskoro poroditi, nisu želeli da išta prepuste slučaju. Po pevačicinim željama i zamislima, u stanu su urađene posebne izmene.

- Kaća je imala ideje vezane za svoj novi životni prostor. Investitori su joj naravno izašli u susret, a baš to je i podiglo cenu stana. Posebne zahteve imala je što se tiče rasvete u stanu, a najviše pažnje posvetila je sređivanju sobe za svoju mezimicu.

SKUĆILI SE Kaća i Gobelja kupili stan od 400.000 evra!

Printscreen

 

 

Za kupovinu ove nekretnine bila je presudna lokacija i sam koncept organizacije naselja, što je Grujićevu posebno oduševilo.

- Kaća je dosta zauzeta, a uz sve to je kupoholičarka i ima bogat društveni život. Kula na Novom Beogradu je savršeni izbor jer se u okviru nje nalazi i tržni centar, teretana, velnes centar, bioskop, restorani… pa će joj praktično sve biti nadohvat ruke i na dva-tri koraka od porodičnog gnezda - završava izvor blizak Kaći i Marku.  

Prve komšije Brena i Nole

 

U pomenutoj kuli nešto pre Katarine i Marka stanove su kupili Novak Đoković i Lepa Brena i Boba Živojinović. Oni će im bili prve komšije u zgradi koja bi trebalo da bude najviši stambeni prostor u Beogradu. Ovaj muzičko-sportski par obezbedio je sebi i takav komšiluk te nema sumnje da će uživati i u svom životnom prostoru i u okruženju.

BONUS VIDEO:

PLAŽA SAMO ZA NJU, DI-DŽEJ I DEKORACIJA Nataša Bekvalac na najluđi način proslavila 41. rođendan!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading