PLAŽA SAMO ZA NJU, DI-DŽEJ I DEKORACIJA Nataša Bekvalac na najluđi način proslavila 41. rođendan!
Foto: Printscreen/instagram

Iako nije planirala žurku i neko veliko slavlje, sestre i prijatelji koji odmaraju sa njom spremili su joj iznenađenje koje ju je oduševio, a čak i rasplakalo.

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, ona je pre nekoliko dana otputovala u Grčku kako bi iskoristila poslednje dane leta da malo odmori i napuni baterije za nove poslovne pobede.

- Nata inače voli slavlja i rođendane ali kako je pandemija korona virusa sve poremetila nije planirala da ga slavi. Zbog toga je i pristala da ode na kratko putovanje sa sestrama i nekoliko najbližih prijatelja, te svoj rođendan ove godine obeleži tako što će “ekipu sa letovanja” častiti večerom. Međutim, prijatelji to nisu mogli da dozvole da prođe tako bez pompe i poklona - kaže izvor upućen u sve što se odigralo na plaži.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Prema njegovim rečima Natin rođendan se slavio od ponoći u navodno jednom restronu u Atini, a onda je nastavljen na plaži gde su sve oči bile uprte u pevačicu i njeno društvo.

- Njene sestre Kristina i Tanja su prvo sve orgnizovale u restoranu, gde je u ponoć stigla mini torta sa svećicom koju je Nataša oduvala. Trebalo joj je malo vremena da zamisli želju jer nije bila spremna za ovakvo iznenađenje, što je sve nasmejalo. Istovremeno su i poruke na njen mobilni počele da stižu sa svih strana dok su joj prijatelji predavali poklone, koje su poneli i skrivali da ih ne vidi još iz Beograda. Nazdravljali su do duboko u noć i đuskali uz hitove poznatih grčkih izvođača - kaže izvor i otkriva da je juče tek usledilo pravo slavlje na plaži koja je bila zakupljena samo za nju.

- Samo zbog Nate prijatelji su iznajmili deo plaže koji je skriven od radoznalih pogleda i potpuno ga dekorisali za proslavu. Oni su juče ujutru krenuli na plažu, kao i svaki dan, samo što su joj rekli da idu na drugu lokaciju kako bi malo promenili obalu. Nije mogla da veruje kada je videla da je sve spremno za dnevnu žurku, od dekoracije preko švedskog stola do di džeja kojeg su angažovali i koktel majstora. Nataša je u tom trenutku bila vrlo emotivna i potpuno iznenađena, verovala je da su torta u ponoć i pokloni bili iznenađenje te da ih više neće biti. Čitav dan su se kupali, sunčali i slavili, za nju je ovo bilo nezaboravno. Nazdravljali su do sumraka i potpuno opustili jer su znali da je plaža samo za njih i da im niko neće smetati. Di-džej je po želji slavljenice puštao samo haus muziku, koju ona obožava pa su đuskali - kaže izvor i dodaje:

- Koliko su bili glasni, svi koji su prolazili magistralom u blizini zastajali su da vide šta se dešava. Mislili su da je neko intimno venčanje jer je sve bilo u tilu i prirodnom cveću.

BONUS VIDEO:

DARKO I BARBARA SE SLIKALI KRVAVI SA VEŠTAČKOM NOGOM Veljini ljudi im uputili teške pretnje!

Komentari (0)

Loading