HAOS ZBOG TORBICE Marija peckala Cecu, Ražnatovićka joj svašta rekla!
Foto: Youtube/Printscreen

Prvo se svađala s Milijem, potom ućutkala Bosanca, a onda i gospođi iz publike poklonila tašnu koju joj je obećala prethodna članica žirija pre dve godine.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Ceca je gospođi Novki donela crnu tašnu, "od krokodila", rekli su članovi žirija, nakon čega ju je i izljubila.

Pre nego što je uručila poklon, Cecu je "pecnula" Marija Šerifović.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Naslednica stolice će uručiti poklon- istakla je Šerifovićeva.

- Ja nisam naslednica stolice, ja sam individua za sebe, ja sam došla na ovo mesto, nisam naslednica- rekla je Ceca, a potom se van kamera čulo kako govori:

- Trebalo je da se promeni član žirija da se ovo desi.

BONUS VIDEO:

SNEŽANI ĐURIŠIĆ POZLILO OD STRESA?! Pevačica potrešena zbog prošlosti sina, sumnja da joj koleginica smešta skandale?!

Komentari (4)

Loading
ako ne znate šta gledate

26.09.2021 22:01

uzmite na znanje da se ne takmiči žiri većkandidati ako vam nedpstaje dguza koju szu razni natezali i u dvojcima onda nadjite neku da se gola seta sa perklom u njoj vamaispred nosa a neku budalu iz ludnice da urla i dize tenziju a Mariju ima da koluta očima kad neće da ih lečipa izgleda kao mentol a pali se kao šibica.

Mijat

27.09.2021 20:12

Ovu Arkanovu što pre izbaciti iz žirija. Tu joj mesto nije. Šerifovička je za nju pojam i vrhunski vokal na muzičkoj sceni. Ovu lajavu botoksiranu napolje.....Jelena je za nu kraljica...šteta što je otišla.Podrškla za Bosanca.

Suri

28.09.2021 14:10

E moja Marija, pokaza ti svoje pravo lice, lepo kazu ruzan spolja, ruzan i iznutra. Sa nevericom sam gledao kako se zakopavas u sopstveno blato sopstvene pakosti i zlobe. Sve lepo i pozitivno sto sam mislio o tebi otislo je niz vodu. Nisam niciji fan, interesuje me samo njihova pesma kad mi se dopadne.