SNEŽANI ĐURIŠIĆ POZLILO OD STRESA?! Pevačica potrešena zbog prošlosti sina, sumnja da joj koleginica smešta skandale?!
Foto: Alo.rs

Kako saznaju mediji, Snežani Đurišić se pogoršalo zdravstveno stanje nakon raznih priča o njenom sinu Marku Gvozdenoviću, a pevačica sumnja da je koleginica sabotira kako bi joj uništila karijeru.

Od kada se u medijima pojavila informacija da je Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, navodno opljačkao dvojicu privatnika za koje je radio dostavu hranu, pevačica ne može da dođe sebi. Njoj, navodno, već danima srce lupa i ima aritmije jer ne može da veruje da se opet obnavljaju priče o Markovim greškama.

SNEŽANI ĐURIŠIĆ POZLILO OD STRESA?! Pevačica potrešena zbog prošlosti sina, sumnja da joj koleginica smešta skandale?!

Instagram/snezana.djuricic

 

- Snežana je baš loše, mnogo se potresla, ali joj ne pada na pamet da se pravda bilo kome i da daje izjave. Samo je rekla da je neverovatno da se opet, iznova i iznova, piše o Marku i ponavlja stara priča – objašnjava izvor medija i dodaje:

- Čak sumnja da joj sve smešta jedna koleginica koja ima pik na nju jer je uspešna, voljena, dobro izgleda, radi, zarađuje, ima unapred zakazane nastupe i to joj prosto bode oči i navodi da sabotira Snežu. A kako Sneža nema nijednu mrlju, ta luzerka se dosetila da oplete po Marku koji jadan ceo život ispašta zbog par grešaka iz mladosti koje svima mogu da se dese – zaključio je izvor za jedan tabloid.

BRENA I BOBA POKAZALI LUKSUZ U KOME UŽIVAJU Poznati par otputovao u Nicu, a evo gde su smešteni! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading